• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  • Erritsø
   Idrætscenter
  • Interesseret
  • Book en bane
   Basketballbane Du lejer en basketbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en basketball. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Basketball
   300 DKK Vis
   Fodboldbane med bander Du lejer en Fodboldbane med bander i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en fodbold. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Fodbold
   300 DKK Vis
   Badmintonbane Du lejer en badmintonbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Medbring selv ketcher og bolde. Der er mulighed for omklædning og bad.
   80 DKK
   Badminton
   80 DKK Vis
   Volleyballbane Du lejer en Volleyballbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en Volleyball. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Volleyball
   300 DKK Vis
   Leje af hal Du lejer en hal i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold eller floorball. Der er mulighed for omklædning og bad. Medbring selv udstyr eller kontakt hallen.
   300 DKK
   Hal og lokale
   300 DKK Vis
  • Opslagstavle
  • Beskrivelser
   Basketballbane

   Du lejer en basketbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en basketball. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Fodboldbane med bander

   Du lejer en Fodboldbane med bander i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en fodbold. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Badmintonbane

   Du lejer en badmintonbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Medbring selv ketcher og bolde. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Volleyballbane

   Du lejer en Volleyballbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en Volleyball. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Leje af hal

   Du lejer en hal i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold eller floorball. Der er mulighed for omklædning og bad. Medbring selv udstyr eller kontakt hallen.

  • Erritsø Idrætscenter, der rummer 3 haller, tilbyder alt hvad hjertet begærer for aktive mennesker på tværs af alder, køn og ambitionsniveau. Hallerne benyttes blandt andet til håndbold, fodbold, badminton og basketball.

  Sport Name

  Support

  NYHED: MULTIPASS

  Adgang til sport i hele byen med ét abonnement.

  Fra 199,- per måned

  Gå til multipass
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...