• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  • Erritsø
   Idrætscenter
  • Interesseret
  • Book en bane
   Fodboldbane med bander Du lejer en Fodboldbane med bander i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en fodbold. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Fodbold
   300 DKK Vis
   Volleyballbane Du lejer en Volleyballbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en Volleyball. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Volleyball
   300 DKK Vis
   Leje af hal Du lejer en hal i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold eller floorball. Der er mulighed for omklædning og bad. Medbring selv udstyr eller kontakt hallen.
   300 DKK
   Hal og lokale
   300 DKK Vis
   Badmintonbane Du lejer en badmintonbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Medbring selv ketcher og bolde. Der er mulighed for omklædning og bad.
   80 DKK
   Badminton
   80 DKK Vis
   Basketballbane Du lejer en basketbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en basketball. Der er mulighed for omklædning og bad.
   300 DKK
   Basketball
   300 DKK Vis
  • Opslagstavle
  • Beskrivelser
   Fodboldbane med bander

   Du lejer en Fodboldbane med bander i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en fodbold. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Volleyballbane

   Du lejer en Volleyballbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en Volleyball. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Leje af hal

   Du lejer en hal i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold eller floorball. Der er mulighed for omklædning og bad. Medbring selv udstyr eller kontakt hallen.

   Badmintonbane

   Du lejer en badmintonbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Medbring selv ketcher og bolde. Der er mulighed for omklædning og bad.

   Basketballbane

   Du lejer en basketbane i Erritsø Idrætscenter i 1 time. Det er muligt at låne en basketball. Der er mulighed for omklædning og bad.

  • Erritsø Idrætscenter, der rummer 3 haller, tilbyder alt hvad hjertet begærer for aktive mennesker på tværs af alder, køn og ambitionsniveau. Hallerne benyttes blandt andet til håndbold, fodbold, badminton og basketball.

  Sport Name

  Support

  NYHED: MULTIPASS

  Adgang til sport i hele byen med ét abonnement.

  Fra 199,- per måned

  Gå til multipass
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...