• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  • Idrættens hus
   - Kildegården
  • Interesseret
  • Book en aktivitet
   Fysioflow Afholdes 25 november. Fysio Flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens facier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro og hvilesystem. Er bindevævet stramt, kan det påvirke hele kroppens bevægelsesmønster Så kom og prøv, hvis du føler dig stram og stiv, - eller bare er nysgerrig - og oplev, hvor rart det er at få strakt kroppen godt igennem. Timen afsluttes med en afspænding 18+. Ikke egnet til personer med osteoporose eller andet der kræver meget individuelt hensyn. Underviser: Gunnvor Anne Klok Afspændingspædagog, Certificeret Pilates Instruktør og Fysio Flow Instruktør. Roskilde Aftenskole Medbring på dagen: Medbring meget gerne lagen, tæppe og evt. yogamåtte. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Yoga
   25 DKK Vis
   Mediyoga Afholdes 25 november. Mediyoga er en nyere yoga der er udviklet i Sveriges sundhedsvæsen. Denne yoga giver en dyb afspænding og sænker stressniveau i både krop og sind. Fokus er på åndedrættet, rolige langsomme bevægelser, samt enkle metoder der giver ro, til fx tanker undervejs. Øvelser er siddende og liggende. Siddende øvelser kan laves på gulv, eller på en stol i hensyntagende versioner. +18 år. Underviser: Charlotte Rømer Bergstrøm Scheibel Fysioterapeut og instruktør i Mediyoga, Mindfulness og Qigong. FOF Medbring på dagen: Medbring gerne egen yogamåtte og en pude at sidde på. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Yoga
   25 DKK Vis
   HATHA Yoga Afholdes 25 november. HATHA Yoga er den klassiske yoga, med fysiske stillinger, åndedræt og afspænding/meditation. Formålet med HATHA YOGA er at skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Det gøres ved at øge din kropsbevidsthed, koncentration og energiniveau -altså øge dit generelle velvære. HATHA yoga er for ALLE... kvinder/mænd/tykke/tynde... (12+ år). “Du skal ikke kunne yoga - du skal lave yoga”. Underviser: Anne Marie Hovman Yogalærer, SIF (Sønderlunds Idræts-Forening) Medbring på dagen: Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Yoga
   25 DKK Vis
   Spring op og fald ned! Afholdes kun den 25 november. Drenge og piger kan være med til at lege, springe og have det super sjovt. I hallen er der stortrampoliner med grave, luftbaner, 25 meter lang trampolin og en masse andet udstyr til leg og spring … Med kompetente og erfarne springtrænere og seniorgymnaster tilstede. Bagefter er du dejlig træt. Alder: 5-13 år Underviser: Flere gymnastisk instruktører. Uddannede og erfarne instruktører fra Roskilde TeamGym. Medbring tøj til at bevæge sig i. Ingen sko. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Gymnastik
   25 DKK Vis
   Familieyoga Afholdes 25 november. Yoga for børn mellem 4-7 år sammen med 1 voksen. Vi skal udforske yogaens univers. Vi skal bruge vores kroppe både udvendigt og indvendigt. Vi skal være modige som løver og strække os som hunde og katte. Vi skal slappe af og være stille som mus. Yogaen vil foregå på børnenes præmisser! En tilmelding er 1 voksen og 1 barn til kr. 50 (Barn 4-7 år) Medbring på dagen: Medbring gerne yogamåtter. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Underviser: Charlotte Tolstrup Psykomotoriker. Certificeret underviser i Ashtanga og Vinyasa yoga samt børneyoga. LOF. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   50 DKK
   Yoga
   50 DKK Vis
   Tegning for voksne & børn Afholdes 25 november. Kom og oplev glæde og roen ved det at tegne! Vi arbejder med tegninger, hvor både forældre og børn kan arbejde sammen om et værk. Vi bruger blyanter, kul og akvarelblyanter. Bjørn vil guide kursisterne igennem enkle tegneøvelser, så alle kan være med uanset erfaring. Deltagere: Børn ifølge med en voksen og voksne uden børn kan deltage. Underviser: Bjørn Kirk ROSA aftenskole Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller udprint). Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Tegning
   25 DKK Vis
   Pilates Afholdes kun den 25 november. I denne Pilates time arbejder vi hele kroppen igennem med mange af de klassiske Pilates øvelser i en kombination af styrketræning og strækøvelser koordineret med åndedrættet. Alle bevægelser foregår i enten en ind- eller udånding og du bliver guidet hele vejen. Timen afsluttes med en afspænding 18+. Ikke egnet til personer med osteoporose eller andet der kræver meget individuelt hensyn. Underviser: Gunnvor Anne Klok Afspændingspædagog, Certificeret Pilates Instruktør og Fysio Flow Instruktør. Roskilde Aftenskole. Medbring på dagen: Medbring gerne lagen, tæppe og evt. yogamåtte. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Yoga
   25 DKK Vis
   Mindfulness meditation med bevægelse Afholdes kun den 25 november. Du vil få en introduktion til hvad mindfulness er, samt en forsmag på forskellige mindfullness nærværsøvelser og meditationer som du kan bruge i din hverdag. Der vil være fokus på mindfullnessbevægelse, på kroppen, åndedrættet og tanker. Når mindfullnes trænes over tid, er der gode resultater ift. At sænke stresstilstande, men alle kan få gavn af at lære øvelser til styrket nærvær. +18 år. Underviser: Charlotte Rømer Berstrøm Scheibel Fysioterapeut og instruktør i Mediyoga, Mindfullness og Qigong. FOF Lokale: Bevægelsessal 1. sal Medbring på dagen: Medbring gerne egen yogamåtte og pude til liggende øvelser. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.
   25 DKK
   Yoga
   25 DKK Vis
  • Opslagstavle
  • Beskrivelser
   Fysioflow

   Afholdes 25 november. Fysio Flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens facier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro og hvilesystem. Er bindevævet stramt, kan det påvirke hele kroppens bevægelsesmønster Så kom og prøv, hvis du føler dig stram og stiv, - eller bare er nysgerrig - og oplev, hvor rart det er at få strakt kroppen godt igennem. Timen afsluttes med en afspænding 18+. Ikke egnet til personer med osteoporose eller andet der kræver meget individuelt hensyn. Underviser: Gunnvor Anne Klok Afspændingspædagog, Certificeret Pilates Instruktør og Fysio Flow Instruktør. Roskilde Aftenskole Medbring på dagen: Medbring meget gerne lagen, tæppe og evt. yogamåtte. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Mediyoga

   Afholdes 25 november. Mediyoga er en nyere yoga der er udviklet i Sveriges sundhedsvæsen. Denne yoga giver en dyb afspænding og sænker stressniveau i både krop og sind. Fokus er på åndedrættet, rolige langsomme bevægelser, samt enkle metoder der giver ro, til fx tanker undervejs. Øvelser er siddende og liggende. Siddende øvelser kan laves på gulv, eller på en stol i hensyntagende versioner. +18 år. Underviser: Charlotte Rømer Bergstrøm Scheibel Fysioterapeut og instruktør i Mediyoga, Mindfulness og Qigong. FOF Medbring på dagen: Medbring gerne egen yogamåtte og en pude at sidde på. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   HATHA Yoga

   Afholdes 25 november. HATHA Yoga er den klassiske yoga, med fysiske stillinger, åndedræt og afspænding/meditation. Formålet med HATHA YOGA er at skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Det gøres ved at øge din kropsbevidsthed, koncentration og energiniveau -altså øge dit generelle velvære. HATHA yoga er for ALLE... kvinder/mænd/tykke/tynde... (12+ år). “Du skal ikke kunne yoga - du skal lave yoga”. Underviser: Anne Marie Hovman Yogalærer, SIF (Sønderlunds Idræts-Forening) Medbring på dagen: Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Spring op og fald ned!

   Afholdes kun den 25 november. Drenge og piger kan være med til at lege, springe og have det super sjovt. I hallen er der stortrampoliner med grave, luftbaner, 25 meter lang trampolin og en masse andet udstyr til leg og spring … Med kompetente og erfarne springtrænere og seniorgymnaster tilstede. Bagefter er du dejlig træt. Alder: 5-13 år Underviser: Flere gymnastisk instruktører. Uddannede og erfarne instruktører fra Roskilde TeamGym. Medbring tøj til at bevæge sig i. Ingen sko. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Familieyoga

   Afholdes 25 november. Yoga for børn mellem 4-7 år sammen med 1 voksen. Vi skal udforske yogaens univers. Vi skal bruge vores kroppe både udvendigt og indvendigt. Vi skal være modige som løver og strække os som hunde og katte. Vi skal slappe af og være stille som mus. Yogaen vil foregå på børnenes præmisser! En tilmelding er 1 voksen og 1 barn til kr. 50 (Barn 4-7 år) Medbring på dagen: Medbring gerne yogamåtter. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Underviser: Charlotte Tolstrup Psykomotoriker. Certificeret underviser i Ashtanga og Vinyasa yoga samt børneyoga. LOF. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Tegning for voksne & børn

   Afholdes 25 november. Kom og oplev glæde og roen ved det at tegne! Vi arbejder med tegninger, hvor både forældre og børn kan arbejde sammen om et værk. Vi bruger blyanter, kul og akvarelblyanter. Bjørn vil guide kursisterne igennem enkle tegneøvelser, så alle kan være med uanset erfaring. Deltagere: Børn ifølge med en voksen og voksne uden børn kan deltage. Underviser: Bjørn Kirk ROSA aftenskole Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller udprint). Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Pilates

   Afholdes kun den 25 november. I denne Pilates time arbejder vi hele kroppen igennem med mange af de klassiske Pilates øvelser i en kombination af styrketræning og strækøvelser koordineret med åndedrættet. Alle bevægelser foregår i enten en ind- eller udånding og du bliver guidet hele vejen. Timen afsluttes med en afspænding 18+. Ikke egnet til personer med osteoporose eller andet der kræver meget individuelt hensyn. Underviser: Gunnvor Anne Klok Afspændingspædagog, Certificeret Pilates Instruktør og Fysio Flow Instruktør. Roskilde Aftenskole. Medbring på dagen: Medbring gerne lagen, tæppe og evt. yogamåtte. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

   Mindfulness meditation med bevægelse

   Afholdes kun den 25 november. Du vil få en introduktion til hvad mindfulness er, samt en forsmag på forskellige mindfullness nærværsøvelser og meditationer som du kan bruge i din hverdag. Der vil være fokus på mindfullnessbevægelse, på kroppen, åndedrættet og tanker. Når mindfullnes trænes over tid, er der gode resultater ift. At sænke stresstilstande, men alle kan få gavn af at lære øvelser til styrket nærvær. +18 år. Underviser: Charlotte Rømer Berstrøm Scheibel Fysioterapeut og instruktør i Mediyoga, Mindfullness og Qigong. FOF Lokale: Bevægelsessal 1. sal Medbring på dagen: Medbring gerne egen yogamåtte og pude til liggende øvelser. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

  • Kildegårds-Retreat: Kom til Yoga! Tegning! Flow! Mindfulness! Familieyoga! Bløde nedspringsmåtter! Trænger du både til at komme ned i gear og blive ladet op med god energi inden juletravlheden for alvor sætter ind? Så er ”Kildegårdsretreatet” lige noget for dig! Her er aktiviteter med fordybelse, bevægelse og god energi for alle aldre. Med aktiviteter for hele familien kan I sammen og hver for sig tilbringe en hyggelig dag i Idrættens Hus på Kildegården. Aktiviteter: Vælg frit mellem 6 aktiviteter i en eller begge blokke og skræddersy den perfekte formiddag for dig og familien. Hver blok koster kun 25 kr. per person. På dagen vil der også være gratis, åben bordtennishal med mulighed for en familiedyst eller en gang rundt om bordet. Tilmelding: Du tilmelder dig ved at vælge aktivitet, booke og betale. Hvis der er ledige pladser kan de bookes ved indgangen via Mobile Pay fra kl. 9.30. Sidste frist for elektronisk tilmelding er fredag d. 23. november kl. 12. Seneste frist for afbud er fredag d. 23. november kl. 10. Medbring på dagen: Yogamåtte og tæppe hvis du har, kvittering for bestilling ved forhåndstilmelding, drikkedunk. Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks. Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

  Sport Name

  Support
  Nær  Henter data om aktiviteter i området...