• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  • Sct.
   Jørgensbadet
  • Interesseret
  • Deltag i aktivitet
   Vandgymnastik Pia byder velkommen til 25 min. vandgymnastik hver fredag morgen ifb. med morgensvømning i Sct. Jørgensbadet. Vandgymnastikken består af øvelser i vand for hele kroppen. Alle kan være med. Efter vandgymnastikken er der mulighed for at hygge sig med en kop kaffe og en god snak. Billetten gælder for aktiviteten. Vandgymnastikken varer 25 min. der kan svømmes både før og efter i tidsrummet 6:30 - 7:50. Der skal i døren købes en indgangsbillet til 46 kr. for almindelig voksen, 30 kr. for pensionist. Man kan også købe et månedskort til Sct. Jørgens Badet til 255 kr.
   0 DKK
   Træning
   0 DKK Vis
   Book en aktivitet
   Pias Badestue Velkommen til Pias Badestue. Pia byder på 1 1/2 times wellness for kvinder i Sct.Jørgens Badet. I får motioner i form af vandgymnastik og afspænding i vand, samt frisvømning. Velvære for krop og sjæl i form af saunagus og krops - og hudpleje i form af selvbehandlinger som f.eks fodbad, kropsskrub, saltpeeling, muddermasker, mm. Pia står klar med morgenkåber, håndklæder og snacks til jer.
   120 DKK
   Wellness
   120 DKK Vis
   Romantisk Aften for par Pia og Anne byder på 2 timers wellness, i stearinlysets skær, for parforholdet og kærligheden, i form af sjov par-vandgymnastik, sanselig fælles saunagus, selvbehandlende hudpleje, hygge i vandet og lidt lækkert at spise og drikke. Dørene åbner kl. 19.50 Arrangementet slutter kl 22.00 OBS: Billetten gælder for 2 pers.
   400 DKK
   Wellness
   400 DKK Vis
  • Opslagstavle
  • Beskrivelser
   Vandgymnastik

   Pia byder velkommen til 25 min. vandgymnastik hver fredag morgen ifb. med morgensvømning i Sct. Jørgensbadet. Vandgymnastikken består af øvelser i vand for hele kroppen. Alle kan være med. Efter vandgymnastikken er der mulighed for at hygge sig med en kop kaffe og en god snak. Billetten gælder for aktiviteten. Vandgymnastikken varer 25 min. der kan svømmes både før og efter i tidsrummet 6:30 - 7:50. Der skal i døren købes en indgangsbillet til 46 kr. for almindelig voksen, 30 kr. for pensionist. Man kan også købe et månedskort til Sct. Jørgens Badet til 255 kr.

   Pias Badestue

   Velkommen til Pias Badestue. Pia byder på 1 1/2 times wellness for kvinder i Sct.Jørgens Badet. I får motioner i form af vandgymnastik og afspænding i vand, samt frisvømning. Velvære for krop og sjæl i form af saunagus og krops - og hudpleje i form af selvbehandlinger som f.eks fodbad, kropsskrub, saltpeeling, muddermasker, mm. Pia står klar med morgenkåber, håndklæder og snacks til jer.

   Romantisk Aften for par

   Pia og Anne byder på 2 timers wellness, i stearinlysets skær, for parforholdet og kærligheden, i form af sjov par-vandgymnastik, sanselig fælles saunagus, selvbehandlende hudpleje, hygge i vandet og lidt lækkert at spise og drikke. Dørene åbner kl. 19.50 Arrangementet slutter kl 22.00 OBS: Billetten gælder for 2 pers.

  • Sct. Jørgensbadet er et dejligt mindre bassin som ligger i Roskilde nær Sct. Jørgens skole

  Sport Name

  Support
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...