• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Squashbane

  Viby Squashhus, Skanderborgvej 224 b, 8260 Viby J

  Du kan booke en squashbane i Viby Squashhus herunder. Du skal som udgangspunkt selv medbringe ketcher og bolde. Banen må kun benyttes med indendørssko, der ikke laver mærker i gulvet. Banen kan bookes og afbestilles indtil 15 minutter før reservationens starttidspunkt.

  Kontakt Viby Squash direkte, hvis man som nybegynder ønsker at låne en ketcher.

  Krav om Coronapas: Alle spillere skal kunne vise et gyldigt Coronapas på deres telefon, ved ankomst til centret og før spillet kan begynde. Torsdag den 6. maj og fredag den 7. maj vil der være kontrol af Coronapas i hele åbningstiden. Herefter vil der være periodevis stikprøvekontrol. Modtager Viby Squash v. Match-Administration Aps en bøde eller anden påkrav, som følge af en spiller ikke har et gyldigt Coronapas opkræves denne spiller et tilsvarende gebyr til betaling til os. Ved reservation af baner accepterer spillerne dette automatisk.

  Krav om mundbind: Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve squashspillet inde på banerne, eller når man klæder om. Man skal ankomme i centret med mundbind og først tage det af, når spillet begynder og man går ind på banerne. Man skal have mundbind på i forbindelse med man forlader centret.

  Andre retningslinjer: -Hold afstand – og vis hensyn. Undgå at stå i vejen for hinanden under spil, så kontakt undgås ! -Undgå at råbe under spillene og uden for banerne ! -Vask dine hænder ofte og desinficer ! -Afsprit dørhåndtag til baner, låneetcher, bolde og andet udstyr efter brug ! -Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder ! -Begræns den fysiske kontakt ! -Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller utilpas !!!! -Planlæg din træning uden for perioder med spidsbelastning ! -Kom gerne omklædt, hvis det er muligt. Det er ikke tilladt at tage bad i centret ! -Max. 3 spillere på banerne ad gangen ! -Afgræns antallet af daglige træningsmakkere til 3 personer. Bevæg dig ikke rundt fra bane til bane !

  Se mere

  Sport Name

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 35,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...