• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Skaterhockey

  Hedehusene Idrætsforening - HIF, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene

  Skaterhockey er ligesom ishockey bare uden is. På dette hold kan du komme og få motion og bevægelse med i hverdagen, samtidige med vi har det rigtig sjovt. Få brugt alle muskler i kroppen, grin med dine holdkammerater og spille nogle kampe. Husk det er på rulleskøjter og vi har alt hvad der skal bruges, så kom glad og have det sjovt.

  Adresse: Hedehus hallen. Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Onsdag d. 08.07 Kl. 14.00 - 16.00 Torsdag d. 09.07 kl. 14.00 - 16.00 Aldersgruppe: Fra 10 - 16 år.

  Husk at medbringe: Tøj du kan bevæge dig i og drikkedunk. Du må gerne tage dine egne rulleskøjter med, men hvis du skal låne rulleskøjter er det vigtigt at udfylde rulleskøjtestørrelse ved tilmelding.

  FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Se mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...