• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Badmintonbane

  Klostermarksskolen, Kongebakken 19, 4000 Roskilde

  Du lejer en badmintonbane på Klostermark Skolen.

  Du skal selv medbringe ketcher og bolde. Du skal selv tage net op og ned i bookingstiden. Nettet er placeret ved indgangen til festsalen fra kælderen.

  Ved booking modtages en kode, som du bruger til at få adgang.

  Brugere må ikke benytte udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet. (F.eks. udendørs sko, udendørs udstyr, sko med såler, der sætter mærker på gulvet og lignende). Brugere kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes.

  Efter booking modtager du en 4-cifrede kode. Du skal taste koden efterfulgt af # på den digitale dørlås. Den digitale dørlås er placeret til højre for hovedindgangen til festsalen.

  Oplever du uopsættelige problemer med din booking, som eks. at du ikke kan få adgang, døren ikke låser efter jer eller lignende, kan du ringe til Roskilde Kommunes Ejendomsdrift på 46318888.

  Oplever du ikke-hastende problemer eller har du forslag til forbedringer af Åben Hal er du velkommen til at skrive til aabenhal@roskilde.dk

  ---Besked fra facilitietsudbyder--- I denne idrætsfacilitet måler Roskilde Kommune på antallet af brugere og tidspunkter med kameraer fra systemet HallMonitor. Straks efter fotografering bliver de tagne fotos sløret, så ingen personer kan genkendes. De oprindelige fotos gemmes ikke og kan ikke genskabes. De slørede fotos bruges kun til at tælle antallet af aktive på det givne tidspunkt, for at kunne optimere udnyttelsen af de kommunale faciliteter. Du kan læse mere om indsatsen her: www.roskilde.dk/aktivitetsmåling

  Se mere

  Sport Name

  Medlemskab

  Få en firmaaftale og spil med kollegaer.

  Fra 250 DKK per måned

  Gå til Workplace
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...