• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  MetCon (Metabolic Conditioning)

  Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern

  MetCon er en forkortelse for, Metabolic (metabolism) Conditioning. Det kan oversættes omtrent til ‘stofskifte konditionering’ eller måske snarere ‘træning med henblik på højt energiforbrug’.

  Vi tilbyder et 8 ugers forløb hvor der er fokus på kondition, muskelopbyggelse og fællesskab. Der tages udgangspunkt i cirkeltræning med flere forskellige stationer med øvelser, der er mixet imellem Konditions- og styrketræningsøvelser. Der vil blive benyttet redskaber af alle afskygninger lige fra TRX, Box, vægtstang til Sjippetorv, kropsvægt og bolde. Det er dermed ikke sagt at øvelserne er skiftet ud hver gang, da der også er fokus på udførelse af øvelser, med hensigt på forbedring. Der udover vil der varieres inden for varighed, gentagelser og vægten. Denne form for træning kan udføres af alle, da det kan tilpasses alle niveauer og den enkelte person.

  Så er du til effektive og udfordrende træningspas, hvor både det fysiske og mentale bliver sat på prøve og hvor fællesskab er i fokus, så deltag på vores nye MetCon Hold.

  OPSTART: 23/4-19 kl. 20.05-21.05 i multisalen i Skjern Fitnesscenter INSTRUKTØR: Kent Henriksen PRIS: 450 kr.

  TILMELDING: via vores hjemmeside www.rskulturcenter.dk eller direkte på www.wannasport.dk Min. 7 tilmeldte for at holdet kommer op at køre.

  Vis mere

  Sport Name

  Support
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...