• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Tegnekursus i Zoologisk Have

  Billedskolen - Høje-Taastrup , Poppel Alle 10B, 2630 Taastrup

  Drømmer du om at blive en haj til at tegne dyr? Så tag med Billedskolen på et 3 dages tegne-kursus i Zoologisk Have.

  I løbet af dagene kigger vi nærmere på alle dyrene og øver os i at gengive de forskellige detaljer der kendetegner havens forskellige beboere. Eneste betingelse for at deltage er at du elsker at tegne. Din tegneblok vil blive fyldt med dejlige ferieminder som du kan tegne videre på resten af sommerferien. OBS! Billedskolen medbringer alle materialer til at tegne med og på.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d.29. juni kl. 9.30 -14.00 Tirsdag d.30. juni kl. 9.30 -14.00 Onsdag d.1.juli kl. 9.30 -14.00

  Tegnekurset bliver undervist af Billedkunstnerne Gitte Bach og Berit Nørgaard fra Høje-Taastrup Billedskole.

  Aldersgruppe: 8-11 år

  Mødested: Parkeringspladsen bag Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup Medbring: En mulepose med plads til en blok i A4-størrelse. Madpakke og drikkedunk samt tøj der passer til vejret. Solcreme og solhat, da vi tegner udendørs det meste af tiden - og selvfølgelig regntøj hvis det regner.

  FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går i skole i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke opfylder ovenstående, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...