• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Gokart

  Taastrup Gokart Klub, Taastrupgårdsvej 3, , 2630 Taastrup

  Igen i år, har du muligheden for at prøve dine grænser af!!! Har du benzin i blodet eller ligger der en Kevin Magnussen gemt i dit indre, så kom og udlev dine racerdrømme hos Taastrup Gokart klub.

  Sted: Taastrupgårdsvej 3, blok 4.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 03.08 Kl. 12.00-17.00 Tirsdag d. 04.08 Kl. 12.00-17.00 Onsdag d. 05.08 Kl. 12.00-17.00 Torsdag d. 06.08 Kl. 12.00-17.00

  Aldersgruppe: 12-16 år.

  Husk at medbringe: Madpakke og drikkevarer.

  FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går på skole i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...