• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Liverollespil for begyndere - workshops

  Aktiv ferie Høje-Taastrup, 2630 Høje Taastrup

  Landstedsrådet og Eventyrridderne præsenterer:

  Liverollespil for begyndere – workhops

  Er du interesseret i liverollespil – så er det her du skal være med. Eventyrridderne – en ridderorden som laver rollespil for børn, står for at lærer nye rollespillere op. Vi laver følgende program:

  Våben-workshop: Her lærer du at lave sikre og bløde våben til rollespil. Lær alle sikkerhedskravene og få fif til hvordan du laver et godt og holdbart våben, som også kan komme igennem sikkerhedskontrollen. Vi arbejder med bambus, liggeunderlag og gaffatape.

  Kostumer: I vores simple kostumeworkshop får du en ridder-kofte, som du kan pynte med stofmaling, og lave et personligt våbenskjold på. Du har også mulighed for at lave et simpelt bælte og en stofpung til at have rollespilsmønter i.

  Regler & Roller : Vi bruger en hel dag til at gennemgå spilleregler til rollespillet. Her viser vi også en eller flere små eventyrfilm om rollespil, billeder af de forskellige racer, klassifaktioner, og gennemgår via øvelser og skuespil alle spilleregler, lige fra kamp til brug af lommetyveri, bonk-køller, gifte og magiske låse. Det er også i denne workshop at du, på et skema, skal opbygge din egen rolle, vælge dine evner og finde på dit navn og din baggrundshistorie til rollen.

  Ridder-træning samt Stunt & drama: I riddertræning skal du lærer at kæmpe godt og ikke mindst sikkert med dit rollespilssværd. Der trænes både enkeltkamp, men også gruppekamp, krigstaktik og militærdisciplin. Du vil også skulle igennem en del drama-øvelser, trænes i stunt-teknikker og undervises i almen ridderlighed.

  Trænings-rollespil: Fredag laver vi et lille rollespil, hvor du skal spille den rolle du selv har skabt, og her skal du bruge alle spillereglerne i spillet. (Det er ikke kun kamp!) Her skal du have kostume på, du skal sminkes, og skal du spille elvere, får du sat spidse elverøre på. Under hele spillet skal du spille din rolle så godt du kan, og du og dit hold får en eller flere missioner i spillet som I skal løse.

  Det er vigtigt at understrege at vi ikke laver udstyr til deltagerne, men at deltagerne lære at lave udstyret selv. De lærer at lave udstyret korrekt og på en sikker og ordentlig måde, og samtidig lære de om de sikkerhedsregler der er i rollespil.

  Vigtig information til forældre: Der arbejdes med hobbyknive, save, sakse, nåle og drilsk gaffatape. Vær derfor opmærksom på at det kræver at barnet har en vis finmotorik for at kunne være med i alle workshop. I tilfælde af uheld har vi masser af plastre 

  Mødested: Hakkemosen, Hakkemosevej 6, 2630 Taastrup.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 27.7 Kl. 10.00-15.00 Tirsdag d. 28.7 Kl. 10.00-15.00 Onsdag d. 29.7 Kl. 10.00-15.00 Torsdag d. 30.7 Kl. 10.00-15.00 Fredag d. 31.7 Kl. 10.00-15.00

  Aldersgruppe: 8-13 år

  Husk at medbringe: Praktisk tøj til at være inde og ude samt madpakke og drikkedunk.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går i skole i kommunen. . Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke opfylder ovenstående, vil du blive slettet fra aktiviteten

  Se mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...