• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Kunstrulleskøjteløb

  SGIF Sengeløse Idræt, 2630 Sengeløse

  Kunstrulleskøjteløb Har du lyst til at prøve at løbe på kunstrulleskøjter? Så kom og giv den gas med os enten tirsdag eller torsdag i uge 27. Vi har hele hallen, så der vil være masser af mulighed for at få fart under skøjterne. Alle er velkomne, uanset om det er første gang man står på rulleskøjter eller om man har løbet før. Vi skal have det sjovt, mens vi lærer nogle forskellige grundtrin, øver balance på skøjterne og laver nogle sjove rulleskøjtelege. Har du løbet før vil du blive udfordret med nogle sværere trin. Vi har side-by-side kunstrulleskøjter til gratis udlån. Har du egne skøjter med, så skal det være indendørs skøjter beregnet til kunstrulleskøjteløb. VIGTIGT: Vi vil meget gerne kende din skostørrelse, så vi kan sikre os at vi har rulleskøjter nok til alle. Derfor bedes du efter tilmelding sende en sms til Janne på tlf. 24946000 påført ”AKTIV SOMMER - barnets fornavn og skostørrelse”. Tilmelding er ikke endelig før dette er gjort!! Vi glæder os til at have det sjovt på rulleskøjter sammen med dig 

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 30. juni kl. 13.00 - 15.00

  Aldersgruppe: 7-15 år

  Mødested: Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, Sengeløse, 2630 Tåstrup.

  FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går i skole i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke opfylder ovenstående, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...