• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Juniorlivredning (3.-9. klasse)

  Roskilde Badene, Bymarken 37, 4000 Roskilde

  For dem der elsker vand og har lyst til at prøve kræfter af som livredder, tilbyder vi en aktivitet, hvor du bliver uddannet juniorlivredder. For at deltage kræver det, at du er rigtig god til at svømme, føler dig sikker i vandet og ikke er bange for at dykke. Øvelserne vil både være i hele 25m bassinet.

  Som juniorlivredder vil du lære de forskellige ting, som svømmehallens livreddere skal kunne. Disse øvelser består blandt andet af: svømme baner på tid dykke efter ringe på bunden bjerge en makker eller plade alarmering og kendskab til hjerte-lunge redning lære at give førstehjælp på en livredningsdukke

  På vores instagram profil @roskildebadene er det muligt at se videoer af de forskellige øvelser under 'juniorlivredder'.

  OBS: Det er på dette hold MEGET vigtigt at man er god og sikker i vand, da livredderne ikke har tid til at lære svømning og dykning fra sig. Er man ikke sikker i vand, kan man booke 'Tryg i vand'.

  Prisen er inkl. entré i svømmehallen, et diplom, en livreddertrøje og forplejning.

  Der vil være livreddere til stede under hele øvelsen, og du vil få dit eget diplom og trøje med hjem som bevis på, at du har gennemført og bestået prøven. Aktiviteten foregår i vores 25m bassin med en dybde på 1,10m-3,5m og i vores livredderrum. Vi serverer snacks og juice. Er du meget sulten, kan det være en god idé med en madpakke til bagefter. Vi anbefaler, at du har en drikkedunk, svømmebriller og et ekstra håndklæde, da der vil være noget ventetid i svømmehallen.

  Aktiviteten er uden forældre, og de behøver ikke at gå med ind i svømmehallen. Hvis man som forældre ønsker at gå med ind, skal man betale entrébillet, man skal være iført svømmetøj og bade i bassinerne. Det er muligt at opholde sig i varmtvandsbassinerne og i saunaerne. 25m bassinet er forbeholdt juniorlivredderne.

  Børnene skal ankomme i receptionen senest 15min før start af aktivitet og kan hentes i receptionen tidligst 10min efter endt aktivitet.

  Ved spørgsmål: skriv en mail til roskildebadene@roskilde.dk eller ring på 46316282 i hverdagene.

  OBS: ved mindre end 4 tilmeldte vil aktiviteten blive aflyst.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  NYHED: MULTIPASS

  Adgang til sport i hele byen med ét abonnement.

  Fra 199,- per måned

  Gå til multipass
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...