• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Pool Party 6.-9. klasse

  Roskilde Badene, Bymarken 37, 4000 Roskilde

  Vær med når vi dæmper lyset og skruer op for musikken i Roskilde Badene. Vi garanterer en god fest med DJ, røgmaskine, kulørte lamper og masser af aktiviteter. Roskilde Badene bliver forvandlet til den sejeste fest fredag den 18/10 når vi skruer ned for lyset og op for musikken. Pool Party'et er kun for 6.-9. klasse så der vil ikke være nogle kedelige forældre eller små børn der forstyrrer festen.

  Vi har sørget for en DJ der spiller alle de hits du kender, så du kan danse med eller bare slappe af i bassinerne, samtidig med at du hører din yndlingssang.

  Vores livreddere har sørget for at der er en masse aktiviteter og konkurrencer for dig og dine venner. Blandt andet skal vi se hvem der hurtigst kan gennemføre vores aktivitetsbane, hvem der kan gå på hænder på balancebommen, samt afholde Roskilde Mesterskaberne i Rundbold i vandet.

  Hvis du hellere vil slappe af, er der mulighed for at gøre det i varmtvandsbassinerne, enten med et kortspil eller bare nyde musikken sammen med dine venner.

  Der vil være DJ, røgmaskine, kulørte lamper, popcorn- og slushice maskine til festen - hvad mere har du brug for? Popcorn, slushice, sodavand og snacks kan købes for billige priser.

  Find badetøjet frem og tag dine venner under armen, og kom med til den vildeste fest i Roskilde Badene.

  Prisen inkluderer:

  • Entré til svømmehallen

  • 1x popcorn

  • 1x slush ice

  • Deltagelse i aktiviteterne.

  Se videoen fra vores sidste pool party lige her: https://www.youtube.com/watch?v=qhBXc5xY8Yo

  OBS: Pool Party'et er et alkoholfrit event, og der er nul-alkohol tolorence. Hvis nogle møder op i påvirket tilstand, eller har alkohol med bliver de ikke lukket ind, og billetten bliver ikke refunderet. Det er heller ikke tilladt at indtage alkohol i omklædningen eller på Roskilde Badenes område.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  NYHED: MULTIPASS

  Adgang til sport i hele byen med ét abonnement.

  Fra 199,- per måned

  Gå til multipass
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...