• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Mindfulness meditation med bevægelse

  Idrættens hus - Kildegården , Kildegården 1, 4000 Roskilde

  Afholdes kun den 25 november.

  Du vil få en introduktion til hvad mindfulness er, samt en forsmag på forskellige mindfullness nærværsøvelser og meditationer som du kan bruge i din hverdag. Der vil være fokus på mindfullnessbevægelse, på kroppen, åndedrættet og tanker. Når mindfullnes trænes over tid, er der gode resultater ift. At sænke stresstilstande, men alle kan få gavn af at lære øvelser til styrket nærvær.

  +18 år. Underviser: Charlotte Rømer Berstrøm Scheibel Fysioterapeut og instruktør i Mediyoga, Mindfullness og Qigong. FOF

  Lokale: Bevægelsessal 1. sal

  Medbring på dagen: Medbring gerne egen yogamåtte og pude til liggende øvelser. Husk kvittering for tilmelding (på mobil eller print) og drikkedunk.

  Mad og drikke: Du må gerne medbringe drikkevarer og mad på dagen. Det være muligt at købe en enkel snack i pausen. Vi modtager Mobile Pay. Der er en kortautomat, hvor du kan købe kaffe, kolde drikke og snacks.

  Parkering: Idrættens hus, Kildegården 1. Eventuelt ved Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15

  Idrættens Hus - et levende hus: Idrættens Hus er et hus med mange forskellige aktiviteter og lokaler. På dagen skal du være indstillet på, at alle aktiviteter foregår i samme hus, så lyden af mange mennesker kan ikke undgås.

  Vis mere

  Sport Name

  Support
  Nær  Henter data om aktiviteter i området...