• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Selvorganiseret kunstskøjteløb

  Gentofte Sportspark, Ved stadion 10, 2820 Gentofte

  Selvorganiserede kunstskøjteløb på Gentofte Sportspark

  Istid til træning/undervisning for selvorganiserede kunstskøjteløbere, på et vis teknisk niveau og målrettet talentudvikling (for skøjteløbere under elite niveau). Disse istider er ikke til begynder-træning/offentligt is eller hold træning.

  Du booker for 1 person på isen. Hver bruger må maks. booke 2 pladser i samme tidsrum. Vis hensyn til de øvrige brugere, der kan være op til 16 kunstskøjteløbere i alt. Personer under 18 år må ikke være alene.

  Istid og omkl. Damer 234 og Herrer 237 er i Ishal2 (Ved stadion 8, 2820 Gentofte). Medbring egne skøjter og underviser. Bookinger med tidsrummet kl. 7-8 – kan isen benyttes allerede fra kl. 6.30.

  I perioder med mange brugere på isen kan der forekomme varierende kvalitet af isen. Det er vagten der vurderer om der er behov for iskørsel, som tager 15 min. af den bookede istid.

  Din booking skal fremgå af infoskærmen og du skal kunne fremvise dokumentation på booking. Kontakt evt. Servicevagten på 3965 4142 – tryk 4 og 2.

  Se mere information Ishal2 https://sportspark.gentofte.dk/da/Skoejtehaller/Ishaller/Ishal2

  Og den generelle tekst om stedet, vil du ændre den til:

  Gentofte Sportspark dækker et område på mere end 200.000 m2 og rummer mange forskellige sportsgrene som indendørs basketball, håndbold, volleyball, Futsal og rulleskøjtning. Ishaller med curling, Kunstskøjteløb og ishockey. Udendørs anlæg med atletik, Petanque, cricket, fodbold, Amerikansk fodbold, Flagfootball, Rugby og hockey. Få mere information på www.gentoftesportspark.dk

  Se mere

  Sport Name

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 35,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...