• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Parkour

  Street Movement, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene

  Parkourtræning har generelt i vores undervisningstimer, et højere formål, end at lærer fra sig gode parkourteknikker eller andre fysiske behændig-heder. Vores primærer fokus ligger i at udvikle stærke og robuste mennesker ved at udsætte deltagerne for fysiske problemstillinger og et socialt fællesskab, hvor både begyndere og øvede træner sammen og hjælper hinanden.

  Mødested: Hedehushallen, Charlottegårdsvej 4, 2640 Hedehusene.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 29.06 Kl. 10.00-14.00 Tirsdag d. 30.06 Kl. 10.00-14.00 Onsdag d. 1.07 Kl. 10.00-14.00

  Aldersgruppe: 9-15 år.

  Husk at medbringe: Træningstøj til udendørs brug. Madpakke og drikkedunk.

  FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten.

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går i skole i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke opfylder ovenstående, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 99,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...