• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Start et band

  MusicBase Taastrup, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup

  Kan du lidt på et instrument? F.eks. guitar, trommer, sang eller keyboard. Har du lyst til at prøve sammenspillet med andre og få et band i gang? Så tilmeld dig her. Om du er begynder eller øvet på dit instrument, er ikke så vigtigt. Blot du er nysgerrig på sammenspillet med andre, og har lyst til at lære lidt om det. Der er alle instrumenter til sammenspillet, og I får hjælp af instruktør. Hvis du hellere selv vil medbringe din egen guitar, keyboard eller mikrofon er du velkommen til det. Der er lidt at spise og drikke hver dag. Efter de 4 dage i vinterferien har I mulighed for at fortsætte nogle søndage, hvor I fortsat får hjælp til sammenspillet.

  Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage:

  Mødested: MusicBase, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup, musikpavillonen

  Mandag d. 17.2 kl. 11.00-15.00 Tirsdag d. 18.2 kl. 11.00-15.00 Onsdag d. 19.2 kl. 11.00-15.00 Torsdag d. 20.2 kl. 11.00-15.00

  Aldersgruppe: Mellem 14-17 år

  OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv ferie i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går i skole i kommunen. . Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke opfylder ovenstående, vil du blive slettet fra aktiviteten.

  Vis mere

  Sport Name

  Support

  NYHED: MULTIPASS

  Adgang til sport i hele byen med ét abonnement.

  Fra 279,- per måned

  Gå til multipass
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...