• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
  Forside

  Aktivitet

  Minitennis

  Odense idrætshal, Israels Plads 3, 5200 Odense

  Lej en mini-tennisbane i træningshallen. Prisen er pr. time. Gå ind af hovedindgangen, og kontroller at din reservation står på infoskærmene (hvis ikke, henvend dig i administrationen i forhallen) Du bedes møde omklædt ind, da vi desværre ikke kan tilbyde omklædningsrum på nuværende tidspunkt pga. Coronavirus Der står badmintonnet i depotrummet i træningshallen, som kan indstilles til minitennis.

  Udstyr Medbring selv ketcher og soft-tennisbolde (rigtige tennisbolde må ikke anvendes) Anvend kun sko som er beregnet til indendørs brug. (Hvis I efterlader fremtrædende striber eller mærker på gulvet, opkræves et rengøringsgebyr)

  Krav Der skal minimum være en person over 18 år til stede. Du skal kunne fremvise dokumentation på din booking. Medbring ikke mad i salen. Stil nettet tilbage i depotrum, når din reservation er overstået.

  Bemærk Tennisbanen befinder sig i et lokale, hvor der kan være andre brugere. Vis derfor hensyn. Kontakt en teknisk servicemedarbejder på tlf.: 6551 5377, hvis du har brug for hjælp.

  Se mere

  Sport Name

  Medlemskab

  Inkluderer 2 aktiviteter hver måned.

  Fra 35,- per måned

  Gå til medlemskab
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider  Henter data om aktiviteter i området...