Tilbage

Aktivitet

Tilbage
Konto

Køb

Annuller

Nyt Opslag

Slå op
Tilbage

Chat

Send
Hvilken klub er du medlem af?
Næste

Opsætning

Tillykke du er nu oprettet på
WANNATENNIS

Du kan nu komme igang med …

… at booke tennis aktiviteter

… og finde spillere at spille med.

Spørgsmål?
Så brug "Support" knappen

Færdig
Find venner, kolleger eller studiekammerater der også spiller tennis.
Forbind med Facebook
Vi poster IKKE noget til din facebook væg.
Skip
Hvad er dit tennis niveau?
Næste Skip
Ønsker du at få et tilbud om at blive medlem i en klub?
Ja, tak
Hvilken by bor du i?
Næste
Skip
Provider er medlem af Dansk Tennis Forbunds "PLAY AROUND" netværk.
Play Around !
Du kan derfor booke tennisbaner i andre klubber i netværket til halv pris. Kig efter "PLAY AROUND" aktiviteter.
Næste
Er du en medlem af en tennis klub i Danmark?
Ja, jeg er medlem Nej, jeg er ikke medlem Skip
Support

Sport Name

Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
Fortryd

Sport Name

Samtaler

Vi har ikke mulighed for at finde din nuværende position. Tjek dine indstillinger og prøv igen. Prøv igen
Eller vælg by:
Fortsæt

Egedal

Support
Nær
Aktiviteter
Ølstykke
Svømmehal
Egedal
Aquatræning og Velvære for gravide 60 kr
Næste tid: Lør 26 Aug 09:00
Aquatræning og Velvære for gravide 19 ledige pladser Benyt vandets støttende og aflastende egenskaber til træning og afspænding, noget som du kan få glade af igennem hele din graviditet. Der vil være aquajogging i det dybe bassin, og træning + afspænding i varmtvandsbassinet. Der er ligeledes mulighed for at benytte boblebænken, og jet-dyser der masserer lænd og ryg.
Familie Wellness aften - Børn 45 kr
Næste tid: Fre 22 Dec 16:00
Familie Wellness aften - Børn 6 ledige pladser Trænger I til afstresning, hygge og selvforkælelse inden jul? Vi sørger for, at atmosfæren i svømmehallen vil være hyggelig, med levende lys og dæmpet stemnings musik. Dampbadet og IR-saunaen er åben for børn ifølge med voksen.
Småbørnstræf 85 kr
Næste tid: Ons 30 Aug 10:00
Småbørnstræf 15 ledige pladser Her møder du andre forældre med mindre børn. Aktivitetslederen arrangerer leg, stimulation og bevægelse, i det varme vand. Efterfølgende hyggeligt samvær i babyloungen. Du har mulighed for at bruge mikroovn til babys mad. Vi byder på en gang kaffe og koldt at drikke, til de voksne. Prisen indkludere også entre for dig og dit barn.
Wellness Aften 60 kr
Næste tid: Tir 5 Sep 20:30
Wellness Aften 10 ledige pladser Trænger du til afstresning, hygge og selvforkælelse? Vi sørger for, at atmosfæren i svømmehallen vil være hyggelig, med levende lys og dæmpet stemnings musik. Vi gør opmærksom på, at det kun er for 16+ år. Prisen indkludere også entre.
familiewellness - Voksne 60 kr
Næste tid: Fre 22 Dec 16:00
familiewellness - Voksne 6 ledige pladser Trænger I til afstresning, hygge og selvforkælelse inden jul? Vi sørger for, at atmosfæren i svømmehallen vil være hyggelig, med levende lys og dæmpet stemnings musik. Dampbadet og IR-saunaen er åben for børn ifølge med voksen. Prisen indkludere også entre.
Frederikssund
Tennis Klub
Frederikssund
Tennisbane, grus 100 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 06:00
Bane 1 Du lejer en grusbane i Frederikssund Tennis Klub. Nøgle til banen skal afhentes i Frederikssund Turistbureau og afleveres samme sted efter spil. Turistbureauet har åbent mandag-fredag kl. 10.00-16.00 og lørdag kl.10.00-13.00. Depositum for nøgle: 250 kr. (kontant). Banen må kun betrædes med tennissko og skal efterlades fejet og aflåst. Mulighed for bad og omklædning i klubhuset. Husk at låse døren, når I forlader klubhuset. Mød op til tiden. Er banen ikke taget i brug senest 10 minutter efter reservationstidens begyndelse, kan banen frit benyttes af andre. Banen kan ikke afbestilles.
Frederikssund
Golfklub
Frederikssund
Nordbanen 9-huls Pay & Play 100 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 06:00
Nordbanen 9-huls Pay & Play 4 ledige pladser Book Frederikssund Golfklubs 9-hullers Pay and Play bane her. Alle kan booke tid på banen og der er mulighed for leje af udstyr. Prisen er for en hel dag inkl. øvebolde på drivingrange.
Nordbanen 9-huls Pay & Play 125 kr
Næste tid: Lør 29 Jul 06:00
Nordbanen 9-huls Pay & Play 4 ledige pladser Book Frederikssund Golfklubs 9-hullers Pay and Play bane her. Alle kan booke tid på banen og der er mulighed for leje af udstyr. Prisen er for en hel dag inkl. øvebolde på drivingrange.
Allerød
Tennisklub
Allerød
Tennisbane, grus 100 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 07:00
Bane 2 Du lejer en udendørs grus tennisbane i Allerød Tennisklub. Der er mulighed for bad og omklædning.
Tennisbane, kunstgræs 100 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Bane 10 Du lejer en udendørs tennisbane i Allerød Tennisklub. Mulighed for bad og omklædning.
IndoorClub
Ballerup
Padelbane 4 240 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Padelbane 4 Du lejer en Padelbane i en time. Prisen er pr. bane for 4 spillere. Der er mulighed for at leje bat til kr. 25,- pr. stk. og bolde kan købes i shoppen. I centeret er der fine bade- og omklædningsfaciliteter. Når kampen er slut kan du nyde en snack og en forfriskning i caféen. Ønsker du at booke mere end én bane er du velkommen til at kontakte WannaSport.
XL Fodboldbane 1 650 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
XL Fodboldbane 1 Du lejer en XL indendørs fodboldbane. 1 time = 2 timer. I april måned får du ekstra time når du booker. Du spiller 5v5 eller 6v6, på en 17x29m kunstgræsbane, hvor du kan spille i almindelige indendørssko eller i rigtige fodboldstøvler. Prisen er inklusiv fodbold og overtræksveste. I centeret er der fine bade og omklædningsfaciliteter. Når kampen er slut kan du nyde en snack og en forfriskning i caféen. Ønsker du at booke mere end én bane, skal du kontakte WannaSport via Support-knappen.
Sengeløse
Idrætsanlæg
Høje Taastrup
Fodboldbane (13m x 20m) 150 kr
Næste tid: Lør 29 Jul 09:00
Fodboldbane (13m x 20m) I Sengeløse Idrætsanlæg kan du leje en indendørs fodboldbane. Omklædningsrum og hallen åbnes/lukkes en halv time før/efter anvendelse af hallen. Medbring selv fodbold. Sorte såler er forbudt i hallen. Bemærk: Der kan påregnes 10 min til opsætning af bander.
Farum
Badminton
Farum
Badmintonbane 100 kr
Næste tid: Man 14 Aug 17:00
Stenvadhallen - Bane 2 Du lejer en badmintonbane hos Farum Badminton i 60 min. Det er muligt at købe bolde i cafeteriets åbningstider og desuden muligt at låne ketcher ved henvendelse til halinspektøren.
MTB
Tours Hareskoven
Værløse
Lej en mountainbike (2 timer) 250 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 16:00
Lej en mountainbike (2 timer) 10 ledige pladser Her kan du leje en mountainbike hos MTB Tours i Hareskoven i 3 timer. Hareskoven indeholder en af naturstyrelsens "10 spir" ruter, som er en anerkendelse til de ti bedste singletrack mountainbike ruter i Danmark. Ruten går lige forbi butikken og er 26 km lang. Den er markeret med røde prikker på træerne. Butikken ligger i øvrigt kun 150m fra Hareskov St. Lejen er inklusiv cykelhjelm og drikkedunk. Der er som udgangspunkt flade pedaler på cyklerne så man kan køre med almindelige sko, men det er også muligt at få andre pedaler monteret, hvis du selv har cykelsko. Her kan du læse mere om ruten: http://naturstyrelsen.dk/udinaturen/detaljer.aspx?facilitet=8501
Lej en mountainbike (2,5 timer) 250 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 15:30
Lej en mountainbike (2,5 timer) 20 ledige pladser Her kan du leje en mountainbike hos MTB Tours i Hareskoven i 3 timer. Hareskoven indeholder en af naturstyrelsens "10 spir" ruter, som er en anerkendelse til de ti bedste singletrack mountainbike ruter i Danmark. Ruten går lige forbi butikken og er 26 km lang. Den er markeret med røde prikker på træerne. Butikken ligger i øvrigt kun 150m fra Hareskov St. Lejen er inklusiv cykelhjelm og drikkedunk. Der er som udgangspunkt flade pedaler på cyklerne så man kan køre med almindelige sko, men det er også muligt at få andre pedaler monteret, hvis du selv har cykelsko. Her kan du læse mere om ruten: http://naturstyrelsen.dk/udinaturen/detaljer.aspx?facilitet=8501
Lej en mountainbike (3 timer) 250 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 12:00
Lej en mountainbike (3 timer) 10 ledige pladser Her kan du leje en mountainbike hos MTB Tours i Hareskoven i 3 timer. Hareskoven indeholder en af naturstyrelsens "10 spir" ruter, som er en anerkendelse til de ti bedste singletrack mountainbike ruter i Danmark. Ruten går lige forbi butikken og er 26 km lang. Den er markeret med røde prikker på træerne. Butikken ligger i øvrigt kun 150m fra Hareskov St. Lejen er inklusiv cykelhjelm og drikkedunk. Der er som udgangspunkt flade pedaler på cyklerne så man kan køre med almindelige sko, men det er også muligt at få andre pedaler monteret, hvis du selv har cykelsko. Her kan du læse mere om ruten: http://naturstyrelsen.dk/udinaturen/detaljer.aspx?facilitet=8501
Hedehusene
Bibliotek
Høje Taastrup
Warhammer 25 kr
Næste tid: Man 31 Jul 10:00
Warhammer 3 ledige pladser Kom og vær skurk eller helt i en eventyrverden med orker, elver og drager. Vi lærer at spille med figurerne og udkæmper store og små slag bevæbnet med terninger. Du får også mulighed for at male de flotte Warhammerfigurer. De figurer du maler, får du med hjem! Mødested: Hedehusene bibliotek, Hovedgaden 516, 2640 Hedehusene. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 31.7 Kl. 10.00-15.00 Tirsdag d. 01.8 Kl. 10.00-15.00 Onsdag d. 02.8 Kl. 10.00-15.00 Aldersgruppe: Fra 10 år. Husk at medbringe: Madpakke og godt humør. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Hedehusgårdens
Rideklub
Høje Taastrup
Kom tæt på hesten 30 kr
Næste tid: Lør 29 Jul 10:00
Kom tæt på hesten 16 ledige pladser Kom og oplev en dag sammen med heste. Vi lærer hvordan man samarbejder med hesten vha. "Horsemanship" træning. Vi lærer om hestens anatomi og adfærd og du får mulighed for en ridetur. Vi slutter af med en frokost, hvor vi tænder op i grillen. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Lørdag d. 29.07 Kl. 10.00-14.00 Aldersgruppe: Fra 8 år Husk at medbringe: Støvler med hæl (gerne gummihæl), ridehjelm, hvis du har en. Ellers kan du låne en. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.

Historik

DKK ,-

Min Profil

Log ud

Konto

Support
Luk

PlaceHolder

Spillere

Tilbage

Tilbage
delivered by
Tilbage
Tilbage

Køb

Kvittering

Sport Name

delivered by

Sport Name

// %portalName%
Find sport i %portalName%
Find
Søg
Sportsgrene
Sportsgrene
Velkommen til %portalName% nye indrætsportal.
Her har du mulighed for at booke baner i %portalName%. Du har mulighed for at finde holdaktiviteter, lave dine egne aktiviter og meget mere. God forneøjelse.
 • Åbne foreningsaktiviteter
  Se flere aktiviteter
 • Book en bane
  Se flere baner
 • Find en klub
  Ingen klubber fundet
  Se flere clubs
Se baner, faciliteter og klubber i dit område Se faciliteter og ledige tider. Book og betal direkte igennem WannaSport.
Find klubber og foreninger der udbyder netop den sportsgren som du ønsker.
Gå til kortvisning Se aktiviteter
Tilbage

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din email adresse og klik på "Send email" hvorefter du vil modtage en email med information om hvordan du kan sætte en ny adgangskode.

Log ind
Ingen konto? Opret

Godkendt! Din adgangskode er blevet ændret.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.
Godkendt! Din adgangskode er blevet indstillet.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.