Tilbage

Aktivitet

Tilbage
Konto

Køb

Annuller

Nyt Opslag

Slå op
Tilbage

Chat

Send
Hvilken klub er du medlem af?
Næste

Opsætning

Tillykke du er nu oprettet på
WANNATENNIS

Du kan nu komme igang med …

… at booke tennis aktiviteter

… og finde spillere at spille med.

Spørgsmål?
Så brug "Support" knappen

Færdig
Find venner, kolleger eller studiekammerater der også spiller tennis.
Forbind med Facebook
Vi poster IKKE noget til din facebook væg.
Skip
Hvad er dit tennis niveau?
Næste Skip
Ønsker du at få et tilbud om at blive medlem i en klub?
Ja, tak
Hvilken by bor du i?
Næste
Skip
Provider er medlem af Dansk Tennis Forbunds "PLAY AROUND" netværk.
Play Around !
Du kan derfor booke tennisbaner i andre klubber i netværket til halv pris. Kig efter "PLAY AROUND" aktiviteter.
Næste
Er du en medlem af en tennis klub i Danmark?
Ja, jeg er medlem Nej, jeg er ikke medlem Skip
Support

Sport Name

Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
Fortryd

Sport Name

Samtaler

Vi har ikke mulighed for at finde din nuværende position. Tjek dine indstillinger og prøv igen. Prøv igen
Eller vælg by:
Fortsæt

Glostrup

Support
Nær
Aktiviteter
Glostrup
Fritidscenter
Glostrup
2v2 fodbold 95 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
2v2 fodbold
Golf, Boks 1 155 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Golf, Boks 1 Du lejer golfsimulatoren i Glostrup Idrætsanlæg i 60 min. Der er mulighed for at fortsætte spillet, såfremt at den efterfølgende tid ikke er booket. Du er velkommen til at medbringe eget golfudstyr, ellers er der mulighed for at leje udstyr for kr. 50,- Prisen er inkl. en kort introduktion. Full Swing golfsimulatoren er placeret i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal, som ligger tæt på Glostrup Station og har fine parkeringsmuligheder.
Golf, Boks 2 155 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Golf, Boks 2 Du lejer golfsimulatoren i Glostrup Idrætsanlæg i 60 min. Der er mulighed for at fortsætte spillet, såfremt at den efterfølgende tid ikke er booket. Du er velkommen til at medbringe eget golfudstyr, ellers er der mulighed for at leje udstyr for kr. 50,- Prisen er inkl. en kort introduktion. Full Swing golfsimulatoren er placeret i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal, som ligger tæt på Glostrup Station og har fine parkeringsmuligheder.
Glostrup
Idrætspark
Glostrup
Badmintonbane 75 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Sportshal 2, GIP - Badmintonbane 1 Lej en badmintonbane i Glostrup Idrætspark her. Medbring selv ketcher og bolde. Det er ikke muligt at afbestille en booket bane.
Sportshal 2, GIP 340 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Sportshal 2, GIP Du lejer en hal med mulighed for at spille fodbold
Sportshal 3, GIP 340 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Sportshal 3, GIP Du lejer en hal med mulighed for at spille fodbold
Rødovrehallen
Rødovre
Badmintonbane 100 kr
Næste tid: Ons 26 Jul 09:00
Rødovrehallen 2 - Bane 1 Lej en badmintonbane i Rødovrehallen 2 nedenfor. Badmintonbanen må kun benyttes med indendørssko, der ikke laver mærker i gulvet. Banen skal bookes min. 24 timer før.
Ejbyhallen
Skovlunde
Badmintonbane 75 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 07:00
Badmintonbane 1 Lej en badmintonbane i Ejbyhallen i Glostrup her. Medbring selv ketcher og bolde. Når du har købt billet får du en adgangskode som bliver aktiveret 15 min før din reservation. Adgangskoden bliver sendt på e-mail. Det er ikke muligt at afbestille en booket bane.
Ejbyhallen 340 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Ejbyhallen Du lejer en hal med mulighed for at spille fodbold
KFIU
Hallen
Valby
Badmintonbane 80 kr
Næste tid: Man 31 Jul 07:00
Badminton Bane 1 Du lejer en badmintonbane i 1 time i KFIU Hallen. Ved booking modtages en kode som benyttes for at få adgang til hallen. Der er mulighed for omklædning. Medbring selv udstyr. Afmelding af baner skal ske senest to timer før start. Banerne kan bookes indtil 30 min før starttidspunktet. // NB. - Du kan eventuelt låne en gratis ketcher hos WannaSport - afhentes inden aktivitets start på vores kontor på Islands Brygge - Læs mere //
Badmintonbane 110 kr
Næste tid: Man 31 Jul 16:00
Badminton Bane 1 Du lejer en badmintonbane i 1 time i KFIU Hallen. Ved booking modtages en kode som benyttes for at få adgang til hallen. Der er mulighed for omklædning. Medbring selv udstyr. Afmelding af baner skal ske senest to timer før start. Banerne kan bookes indtil 30 min før starttidspunktet. // NB. - Du kan eventuelt låne en gratis ketcher hos WannaSport - afhentes inden aktivitets start på vores kontor på Islands Brygge - Læs mere //
Tennisbane, grus 200 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 08:00
Tennis Bane 1 Du lejer en udendørs grustennisbane i 1 time ved KFIU Hallen. Ved booking modtages en kode som benyttes for at få adgang til hallen og banerne. Der er mulighed for omklædning. Medbring selv udstyr. Afmelding af baner skal ske senest to timer før start. Banerne kan bookes indtil 30 min før starttidspunktet. // NB. - Du kan eventuelt låne en gratis ketcher hos WannaSport - afhentes inden aktivitets start på vores kontor på Islands Brygge - Læs mere //
Taastrup
Elite Badminton - TBK
Taastrup
Badminton skole (Fløng Hallen) 30 kr
Næste tid: Tir 1 Aug 09:00
Badminton skole (Fløng Hallen) 23 ledige pladser Kom og få to dage med udfordringer og sjov. Vi øver badmintonslag og benarbejde. Vi skal bruge kroppen og lege, spille små turneringer og meget mere. Om du prøver badminton for første gang eller har prøvet det før er lige meget. Alle får noget ud af to dage med badminton. Mødested: Fløng Hallen, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 01.8 Kl. 09.00-14.30 Onsdag d. 02.8 Kl. 09.00-14.30 Aldersgruppe: 6-13 år. Husk at medbringe: Sportstøj, gummisko med rene såler, drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Badminton skole (Sengeløse Hallen) 30 kr
Næste tid: Tir 8 Aug 09:00
Badminton skole (Sengeløse Hallen) 26 ledige pladser Kom og få to dage med udfordringer og sjov. Vi øver badmintonslag og benarbejde. Vi skal bruge kroppen og lege, spille små turneringer og meget mere. Om du prøver badminton for første gang eller har prøvet det før er lige meget. Alle får noget ud af to dage med badminton. Mødested: Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 08.8 Kl. 09.00-14.30 Onsdag d. 09.8 Kl. 09.00-14.30 Aldersgruppe: 6-13 år. Husk at medbringe: Sportstøj, gummisko med rene såler, drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
TIK
Løberne
Taastrup
Løbetræning 0 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 18:30
Løbetræning Mød blot op i løbetøjet ved TIK Klubhuset, Parkvej 78, Taastrup – og spørg efter en af trænerne. Vi har 7 hold med uddannede trænere – og vi kan tilbyde næsten ethvert løbetempo – rundt på dejlige naturstier på Vestegnen. Du kan løbe gratis hos os i startmåneden.
Taastrup
Idrætscenter
Høje Taastrup
Badmintonbane 100 kr
Næste tid: Ons 9 Aug 10:00
Hal A Lej en badmintonbane i Taastrup Idrætscenter her. Medbring selv ketcher og bolde. Du bedes henvende dig i vagtstuen ved ankomst.
Taastrup
Fægteklub
Høje Taastrup
Fægtning 20 kr
Næste tid: Fre 4 Aug 09:00
Fægtning 19 ledige pladser De tre musketerer og Zorro ville være chanceløse mod en moderne sportsfægter. Vi lærer dig noget om teknikken i moderne fægtning og træner din hurtighed, koncentrationsevne og dine reaktioner. Du lærer om det klassiske duelvåben kårde og om konkurrencereglerne. Dagen slutter vi af med en fægtekonkurrence mellemdeltagerne. Mødested: Gymnastiksal B på Parkskolen, Parkvej 76, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Fredag d. 04.08 Kl. 09.00-15.00 Aldersgruppe: 7-13 årige. Husk at medbringe: Sportssko, langærmet trøje, lange træningsbukser, madpakke og drikkedunk. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Funcity
Herlev
København
Bowlingbane 145 kr
Næste tid: Tir 25 Jul 10:00
Bowling 12 ledige pladser Du lejer en bowlingbane i 55 min i Funcity Herlev.

Historik

DKK ,-

Min Profil

Log ud

Konto

Support
Luk

PlaceHolder

Spillere

Tilbage

Tilbage
delivered by
Tilbage
Tilbage

Køb

Kvittering

Sport Name

delivered by

Sport Name

// %portalName%
Find sport i %portalName%
Find
Søg
Sportsgrene
Sportsgrene
Velkommen til %portalName% nye indrætsportal.
Her har du mulighed for at booke baner i %portalName%. Du har mulighed for at finde holdaktiviteter, lave dine egne aktiviter og meget mere. God forneøjelse.
 • Åbne foreningsaktiviteter
  Se flere aktiviteter
 • Book en bane
  Se flere baner
 • Find en klub
  Ingen klubber fundet
  Se flere clubs
Se baner, faciliteter og klubber i dit område Se faciliteter og ledige tider. Book og betal direkte igennem WannaSport.
Find klubber og foreninger der udbyder netop den sportsgren som du ønsker.
Gå til kortvisning Se aktiviteter
Tilbage

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din email adresse og klik på "Send email" hvorefter du vil modtage en email med information om hvordan du kan sætte en ny adgangskode.

Log ind
Ingen konto? Opret

Godkendt! Din adgangskode er blevet ændret.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.
Godkendt! Din adgangskode er blevet indstillet.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.