• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind

  Wellness

  Support
  Nær
  Se aktiviteter og ledige tider

  Roskilde Badene

  Book en aktivitet

  Dame Saunagus SaunaGus er en sanselig oplevelse, der fremmer velvære. Gusmesteren fører deltagerne igennem et forløb, hvor æsteriske olier, varme, og dampe spredes i bølger rundt i saunaen. Bølgerne omslutter deltagerne og skaber en unik sauna oplevelse. En saunaGus oplevelse har en rensende effekt på kroppen, hvilket mærkes efterfølgende i form af fornyet energi, et boost til dit immunforsvar og en dejlig blød hud. Denne billet gælder for booking og selve aktiviteten. Indgangsbillet til svømmehallen indgår ikke i billetten her. Det køber man i Roskilde Badets reception. Der kan benyttes 10 turs armbånd, månedsarmbånd, årsarmbånd og enkeltbilletter. Info om priser kan ses på vores hjemmeside www.roskildebadene.dk Ved ankomst til Roskilde badet, viser du din kvittering på den købte billet. Herefter får du udleveret et rødt armbånd, det er dit bevis på du har betalt. Du skal aflevere det til Gusmesteren ved indgangen til saunaen. Dette Gus er en damegus.
  50 DKK
  Wellness
  50 DKK Vis
  Herre Saunagus SaunaGus er en sanselig oplevelse, der fremmer velvære. Gusmesteren fører deltagerne igennem et forløb, hvor æsteriske olier, varme, og dampe spredes i bølger rundt i saunaen. Bølgerne omslutter deltagerne og skaber en unik sauna oplevelse. En saunaGus oplevelse har en rensende effekt på kroppen, hvilket mærkes efterfølgende i form af fornyet energi, et boost til dit immunforsvar og en dejlig blød hud. Denne billet gælder for booking og selve aktiviteten. Indgangsbillet til svømmehallen indgår ikke i billetten her. Det køber man i Roskilde Badets reception. Der kan benyttes 10 turs armbånd, månedsarmbånd, årsarmbånd og enkeltbilletter. Info om priser kan ses på vores hjemmeside www.roskildebadene.dk Ved ankomst til Roskilde badet, viser du din kvittering på den købte billet. Herefter får du udleveret et rødt armbånd, det er dit bevis på du har betalt. Du skal aflevere det til Gusmesteren ved indgangen til saunaen. Dette Gus er en herregus.
  50 DKK
  Wellness
  50 DKK Vis

  Deltag i aktivitet

  Fællesgus i Damesaunaen Kom og bliv forkælet med lækkert fællesgus når vi holder længe åbent i Roskilde Badet til årets første Tema Fredag. Vi byder indenfor til en aften hvor vi tilbyder fællesgus i begge saunaer. Der vi være både mandlige og kvindelig Gus Mestre i begge omklædningsrum fra kl. 19:40 - 21:00. I det tidsrum kan man ikke bade og klæde om uforstyrret:-) Ankomst til svømmehallen når man ønsker det, senest ankomst er 19:15, dørene lukker kl. 19:30. De forskellige gus tider fremgår af bookingen her på Wannasport. Der er også åbent for vores varmtvandsbassiner. Der vil være noget lækkert at drikke og forskellige snacks. Der må kun bookes til 1 gus pr. person. Gus er gratis, der betales kun éntre til svømmehallen. Der kan bruges 10 tursarmbånd, månedskort og købes enkeltbillet. Se priser på www.roskildebadene.dk/priser Arrangementet er fra 18 +
  0 DKK
  Wellness
  0 DKK Vis
  Fællesgus i Herre saunaen Kom og bliv forkælet med lækkert fællesgus når vi holder længe åbent i Roskilde Badet til årets første Tema Fredag. Vi byder indenfor til en aften hvor vi tilbyder fællesgus i begge saunaer. Der vi være både mandlige og kvindelig Gus Mestre i begge omklædningsrum fra kl. 19:40 - 21:00. I det tidsrum kan man ikke bade og klæde om uforstyrret:-) Ankomst til svømmehallen når man ønsker det, senest ankomst er 19:15, dørene lukker kl. 19:30. De forskellige gus tider fremgår af bookingen her på Wannasport. Der er også åbent for vores varmtvandsbassiner. Der vil være noget lækkert at drikke og forskellige snacks. Der må kun bookes til 1 gus pr. person. Gus er gratis, der betales kun éntre til svømmehallen. Der kan bruges 10 tursarmbånd, månedskort og købes enkeltbillet. Se priser på www.roskildebadene.dk/priser Arrangementet er fra 18 +
  0 DKK
  Wellness
  0 DKK Vis

  Sct. Jørgensbadet

  Book en aktivitet

  Pias Badestue Velkommen til Pias Badestue. Pia byder på 1 1/2 times wellness for kvinder i Sct.Jørgens Badet. I får motioner i form af vandgymnastik og afspænding i vand, samt frisvømning. Velvære for krop og sjæl i form af saunagus og krops - og hudpleje i form af selvbehandlinger som f.eks fodbad, kropsskrub, saltpeeling, muddermasker, mm. Pia står klar med morgenkåber, håndklæder og snacks til jer.
  120 DKK
  Wellness
  120 DKK Vis