Tilbage

Aktivitet

Tilbage
Konto

Køb

Annuller

Nyt Opslag

Slå op
Tilbage

Chat

Send
Hvilken klub er du medlem af?
Næste

Opsætning

Tillykke du er nu oprettet på
WANNATENNIS

Du kan nu komme igang med …

… at booke tennis aktiviteter

… og finde spillere at spille med.

Spørgsmål?
Så brug "Support" knappen

Færdig
Find venner, kolleger eller studiekammerater der også spiller tennis.
Forbind med Facebook
Vi poster IKKE noget til din facebook væg.
Skip
Hvad er dit tennis niveau?
Næste Skip
Ønsker du at få et tilbud om at blive medlem i en klub?
Ja, tak
Hvilken by bor du i?
Næste
Skip
Provider er medlem af Dansk Tennis Forbunds "PLAY AROUND" netværk.
Play Around !
Du kan derfor booke tennisbaner i andre klubber i netværket til halv pris. Kig efter "PLAY AROUND" aktiviteter.
Næste
Er du en medlem af en tennis klub i Danmark?
Ja, jeg er medlem Nej, jeg er ikke medlem Skip
Support

Sport Name

Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
Fortryd

Sport Name

Samtaler

Vi har ikke mulighed for at finde din nuværende position. Tjek dine indstillinger og prøv igen. Prøv igen
Eller vælg by:
Fortsæt

Andet

Support
Nær
Aktiviteter
TIK
Bueskydning
Taastrup
Bueskydning 50 kr
Næste tid: Man 24 Jul 11:15
Bueskydning 5 ledige pladser Bueskydning (Hold 2) Kom og find din indre Robin Hood frem. Du vil kunne prøve en spændende sportsgren med bue og pil. Mødested: Mølleholmskolen - Buekælderen, Mølleholmen 20, 2630 Taastrup Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 24.7 Kl. 11.15-13.15 Tirsdag d. 25.7 Kl. 11.15-13.15 Onsdag d. 26.7 Kl. 11.15-13.15 Aldersgruppe: 7-14 år. Husk at medbringe: Tætsiddende trøje/T-shirt og vanddunk. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Taastrup
Elite Badminton - TBK
Taastrup
Badminton skole (Fløng Hallen) 30 kr
Næste tid: Tir 1 Aug 09:00
Badminton skole (Fløng Hallen) 23 ledige pladser Kom og få to dage med udfordringer og sjov. Vi øver badmintonslag og benarbejde. Vi skal bruge kroppen og lege, spille små turneringer og meget mere. Om du prøver badminton for første gang eller har prøvet det før er lige meget. Alle får noget ud af to dage med badminton. Mødested: Fløng Hallen, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 01.8 Kl. 09.00-14.30 Onsdag d. 02.8 Kl. 09.00-14.30 Aldersgruppe: 6-13 år. Husk at medbringe: Sportstøj, gummisko med rene såler, drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Badminton skole (Sengeløse Hallen) 30 kr
Næste tid: Tir 8 Aug 09:00
Badminton skole (Sengeløse Hallen) 28 ledige pladser Kom og få to dage med udfordringer og sjov. Vi øver badmintonslag og benarbejde. Vi skal bruge kroppen og lege, spille små turneringer og meget mere. Om du prøver badminton for første gang eller har prøvet det før er lige meget. Alle får noget ud af to dage med badminton. Mødested: Sengeløse Hallen, Spangåvej 9, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 08.8 Kl. 09.00-14.30 Onsdag d. 09.8 Kl. 09.00-14.30 Aldersgruppe: 6-13 år. Husk at medbringe: Sportstøj, gummisko med rene såler, drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Badminton skole (Taastrup Idrætshaller) 30 kr
Næste tid: Tir 18 Jul 09:00
Badminton skole (Taastrup Idrætshaller) Kom og få to dage med udfordringer og sjov. Vi øver badmintonslag og benarbejde. Vi skal bruge kroppen og lege, spille små turneringer og meget mere. Om du prøver badminton for første gang eller har prøvet det før er lige meget. Alle får noget ud af to dage med badminton. Mødested: Taastrup Idrætshaller, Parkvej 78 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 18.7 Kl. 09.00-14.30 Onsdag d. 18.7 Kl. 09.00-14.30 Aldersgruppe: 6-13 år. Husk at medbringe: Sportstøj, gummisko med rene såler, drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
TIK
Tennis
Taastrup
Tennis 50 kr
Næste tid: Man 17 Jul 10:00
Tennis 16 ledige pladser Kom og oplev tre dage med sjove og udfordrende tennisaktiviteter. Mødested: Parkvej 78, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 17.7 Kl. 10.00-13.00 Tirsdag d. 18.7 Kl. 10.00-13.00 Onsdag d. 19.7 Kl. 10.00-13.00 Aldersgruppe: 10-14 år. Husk at medbringe: Sportssko uden knopper. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Taastrup
Fægteklub
Høje Taastrup
Fægtning 20 kr
Næste tid: Ons 12 Jul 09:00
Fægtning 23 ledige pladser De tre musketerer og Zorro ville være chanceløse mod en moderne sportsfægter. Vi lærer dig noget om teknikken i moderne fægtning og træner din hurtighed, koncentrationsevne og dine reaktioner. Du lærer om det klassiske duelvåben kårde og om konkurrencereglerne. Dagen slutter vi af med en fægtekonkurrence mellemdeltagerne. Mødested: Gymnastiksal B på Parkskolen, Parkvej 76, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Onsdag d. 12.07 Kl. 09.00-15.00 Aldersgruppe: 7-13 årige. Husk at medbringe: Sportssko, langærmet trøje, lange træningsbukser, madpakke og drikkedunk. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Taastrup
Rollespilsklub
Høje Taastrup
Pathfinder Society Rollespil 25 kr
Næste tid: Man 17 Jul 09:00
Pathfinder Society Rollespil 8 ledige pladser Taastrup Rollespils Club inviterer til én dags rollespil. Kom og oplev en magisk og fantasifyldt verden. Mødested: Taastrup Rollespils lokaler i kælderen på Parkvej 76, 2630 Taastrup. Der er indgang fra den store skolegård. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 17.7 Kl. 09.00-15.00 Aldersgruppe: Fra 9 år. Husk at medbringe: Madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Warhammer 40k og andet figurspil 25 kr
Næste tid: Tor 20 Jul 09:00
Warhammer 40k og andet figurspil 14 ledige pladser TRC - Taastrup Rollespilsklub inviterer til Warhammer 40k og andet figurspil. Kom og oplev en magisk og fantasifyldt verden. Mødested: Taastrup Rollespils lokaler i kælderen på Parkvej 76, 2630 Taastrup. Der er indgang fra den store skolegård. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Torsdag d. 20.7 Kl. 09.00-15.00 Fredag d. 21.7 Kl. 09.00-15.00 Aldersgruppe: Fra 9 år. Husk at medbringe: Madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Taastrup
Sortkrudtskytter
Høje Taastrup
Skydning 30 kr
Næste tid: Man 17 Jul 10:00
Skydning 13 ledige pladser Lær' at skyde og ramme plet på 15 meters afstand. - Det er sværere end du tror! Mødested: Kælderen under gymnastiksalen på Parkskolen, Parkvej 76, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 17.7 Kl. 10.00-11.00 Tirsdag d. 18.7 Kl. 10.00-11.00 Onsdag d. 19.7 Kl. 10.00-11.00 Torsdag d. 20.7 Kl. 10.00-11.00 Fredag d. 21.7 Kl. 10.00-11.00 Aldersgruppe: Fra 14 år. Husk at medbringe: Godt humør. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Taastrup
Gymnastik Forening
Taastrup
Springgymnastik 25 kr
Næste tid: Man 17 Jul 12:00
Springgymnastik 19 ledige pladser Kom og oplev nogle spændende dage med springgymnastik. Mødested: Springcenter, Sejlbjerg allé 5, 2640 Hedehusene. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 17.7 Kl. 12.00-15.00 Aldersgruppe: 6-12 år. Husk at medbringe: Madpakke og indendørs træningstøj. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Det
spirer i Gadehavegård
Høje Taastrup
Sport og leg 0 kr
Næste tid: Søn 9 Jul 12:00
Sport og leg 29 ledige pladser Kom forbi til Sport og Leg og oplev en masse sjove aktiviteter. Mødested: Spirerne, Pavillonen ved Øksen 1, 2630 Taastrup. Varighed: Søndag d. 9.7 Kl. 12.00-15.00 Aldersgruppe: Fra 6 år. Husk at medbringe: Drikkedunk og madpakke. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Ungdomsklubben
Basen
Høje Taastrup
E-sport 20 kr
Næste tid: Tir 1 Aug 10:00
E-sport 10 ledige pladser Gaming og E-sport er ved at være og mere udbredt. Kom forbi Basen og prøv kræfter med forskellige E-sport aktiviteter. Mødested: Fritids- og Ungdomsklubben Basen, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Tirsdag d. 01.08 Kl. 10.00-16.00 Onsdag d. 02.08 Kl. 10.00-16.00 Aldersgruppe: 10-16 år. Husk at medbringe: Madpakke og drikkedunk. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.
Eventyrridderne
Høje Taastrup
Liverollespil - for begyndere 50 kr
Næste tid: Man 10 Jul 10:00
Liverollespil - for begyndere 15 ledige pladser Eventyrridderne byder på 5 dage med rollespil i Hakkemosen. Kom og lav dit eget våben og kostume samt lære mere omkring regler og roller i rollespil. Ugen afsluttes med et rollespil. Mødested: Hakkemosen, Hakkemosevej 6, 2630 Taastrup. Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage: Mandag d. 10.7 Kl. 10.00-15.00 Tirsdag d. 11.7 Kl. 10.00-15.00 Onsdag d. 12.7 Kl. 10.00-15.00 Torsdag d. 13.7 Kl. 10.00-15.00 Fredag d.14.7 Kl. 10.00-15.00 Aldersgruppe: Fra 7 år. Husk at medbringe: Praktisk tøj til at være inde og ude samt madpakke og drikkedunk. FULD BOOKET Vil du gerne gøres opmærksom, hvis der bliver en plads ledig på et af holdene? 1) Tryk INTERESSERET under logoet for udbyderen 2) VIGTIGT: Sæt flueben ved boksen, om hvorvidt du ønsker at blive kontaktet. Bliver en plads ledig, vil der blive sendt en mail ud til alle, der har tilkendegivet deres interesse for en ledig plads. I mailen vil du blive gjort opmærksom på, at der nu er en plads ledig. Den ledige plads gives til den der først får booket aktiviteten. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktiv Sommer i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen. Hvis du tilmelder dig aktiviteten og ikke er bosiddende i kommunen, vil du blive slettet fra aktiviteten.

Historik

DKK ,-

Min Profil

Log ud

Konto

Support
Luk

PlaceHolder

Spillere

Tilbage

Tilbage
delivered by
Tilbage
Tilbage

Køb

Kvittering

Sport Name

delivered by

Sport Name

// %portalName%
Find sport in %portalName%
Find
Søg
Velkommen til %portalName% nye indrætsportal.
Her har du mulighed for at booke baner i %portalName%. Du har mulighed for at finde holdaktiviteter, lave dine egne aktiviter og meget mere. God forneøjelse.
  • Åbne foreningsaktiviteter
    Se flere aktiviteter
  • Book en bane
    Se flere baner
  • Find en klub
    Se flere clubs
Sportsgrene
Se baner, faciliteter og klubber i dit område Se faciliteter og ledige tider. Book og betal direkte igennem WannaSport.
Find klubber og foreninger der udbyder netop den sportsgren som du ønsker.
Gå til kortvisning Se aktiviteter
Tilbage

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din email adresse og klik på "Send email" hvorefter du vil modtage en email med information om hvordan du kan sætte en ny adgangskode.

Log ind
Ingen konto? Opret

Godkendt! Din adgangskode er blevet ændret.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.
Godkendt! Din adgangskode er blevet indstillet.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.