Tilbage

Aktivitet

Tilbage
Konto

Køb

Annuller

Nyt Opslag

Slå op
Tilbage

Chat

Send
Hvilken klub er du medlem af?
Næste

Opsætning

Tillykke du er nu oprettet på
WANNATENNIS

Du kan nu komme igang med …

… at booke tennis aktiviteter

… og finde spillere at spille med.

Spørgsmål?
Så brug "Support" knappen

Færdig
Find venner, kolleger eller studiekammerater der også spiller tennis.
Forbind med Facebook
Vi poster IKKE noget til din facebook væg.
Skip
Hvad er dit tennis niveau?
Næste Skip
Ønsker du at få et tilbud om at blive medlem i en klub?
Ja, tak
Hvilken by bor du i?
Næste
Skip
Provider er medlem af Dansk Tennis Forbunds "PLAY AROUND" netværk.
Play Around !
Du kan derfor booke tennisbaner i andre klubber i netværket til halv pris. Kig efter "PLAY AROUND" aktiviteter.
Næste
Er du en medlem af en tennis klub i Danmark?
Ja, jeg er medlem Nej, jeg er ikke medlem Skip
Support

Sport Name

Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
Fortryd

Sport Name

Samtaler

Vi har ikke mulighed for at finde din nuværende position. Tjek dine indstillinger og prøv igen. Prøv igen
Eller vælg by:
Fortsæt

Yoga

Support
Nær
TRI
YOGA KBH
København
TriYoga 130 kr
Næste tid: Ons 5 Apr 18:00
TriYoga 12 ledige pladser TriYoga er dybtvirkende, på både et fysisk, mentalt og emotionelt niveau. Hjælpemidler og en systematisk tilgang sikrer at også begyndere kan opleve ro, nærvær og velvære. Book en yogatime hos TriYoga her.
Hot
Yoga Copenhagen
København
Hot Hatha (All Levels) 175 kr
19:00
Hot Hatha (All Levels) 10 ledige pladser Book en Hot Hatha time her. Under en Hot Hatha klasse hos Hot Yoga Copenhagen kommer du ud i forskellige yogastillinger, der sammen med forskellige vejrtrækning teknikker, er med til at afgifte og give energi til din krop og dit sind. Klassen består af stående, balancerende, siddende og liggende arbejdsstillinger, og klassen er både dynamisk og statisk. Denne klasse tager 65 minutter og foregår i et lokale, der er opvarmet til 35 grader. Klassen henvender sig til alle niveauer. Instruktør: Shahab Mirsadri
Hot Vinyasa (All Levels) 175 kr
17:00
Hot Vinyasa (All Levels) 15 ledige pladser Book en Vinyasa time hos Hot Yoga Copenhagen her. Vinyasa er en dynamisk og flow yoga klasse. En Hot Vinyasa klasse udføres i et 35 graders varmt rum hvor åndedrætsøvelser kombineres med yoga bevægelser. Grundtanken bag en Vinyasa klasse er at kroppen skal bevæge sig på et meditativ niveau. Denne time henvender sig til alle, der gerne vil prøve hot yoga. Instruktør: Shahab Mirsadri
Yoga
i LagoCph
Nørrebro
Blid Hatha Flow 70 kr
Næste tid: Tir 4 Apr 16:00
Blid Hatha Flow 12 ledige pladser Blid Hatha med flow elementer.
Blid Yoga&Organs 70 kr
Næste tid: Tor 30 Mar 18:10
Blid Yoga&Organs 12 ledige pladser Book Blid Yoga&Organs hos LagoCph her.
Hatha Flow 70 kr
Næste tid: Fre 31 Mar 16:00
Hatha Flow 11 ledige pladser Book et Hatha Flow hold her. Dette yogahold er for dig, der vil have en forholdsvis rolig yogatime. Yogastillingerne holdes længe, men der er alligevel en kontinuitet hvor der skiftes mellem stillingerne i et elegant flow. BEMÆRK: Velegnet til nybegyndere.
Vinyasa Flow 70 kr
17:30
Vinyasa Flow 10 ledige pladser Book en times Vinyasa Flow her. Vinyasa Flow er en dynamisk form for yoga, der forbinder yogastillingerne med hinanden ved hjælp af åndedrættet. Alle kan deltage, men nybegyndere anbefales at starte med et af de hold, som anbefales til nybegyndere.
Blå
Himmel YOGA
Østerbro
Aerial Yoga (ENG) 110 kr
Næste tid: Man 3 Apr 18:30
Aerial Yoga (ENG) 5 ledige pladser Kaldes også Anti-Gravity yoga og Aero yoga og foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje, der hænger ca. 1 m. over gulvet. Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga. Bliver du i forvejen svimmel af yoga eller kan du ikke lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer. Tag venligst en t-shirt på der dækker armhulerne til Aerial og tag venligst smykker af, da de kan rive hul i stoffet.
Aerial Yoga 110 kr
Næste tid: Søn 2 Apr 17:00
Aerial Yoga 3 ledige pladser Kaldes også Anti-Gravity yoga og Aero yoga og foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje, der hænger ca. 1 m. over gulvet. Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga. Bliver du i forvejen svimmel af yoga eller kan du ikke lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer. Tag venligst en t-shirt på der dækker armhulerne til Aerial og tag venligst smykker af, da de kan rive hul i stoffet.
Blid Hatha 110 kr
Næste tid: Tor 30 Mar 17:30
Blid Hatha 18 ledige pladser I denne time bliver der gået i dybden med de klassiske problemområder: skuldre, nakke og ryg og arbejder stille og roligt igennem de fleste liggende og siddende klassiske stillinger. Timen er indadvendt og har en meditaitiv indvirkning på sindet. Timen er bl. a. god hvis du har skader, er stresset, gravid, lige har født (og får baby passet), er helt ude af form eller bare har brug for at slappe af.
Hatha (ENG) 110 kr
Næste tid: Tor 30 Mar 19:15
Hatha (ENG) 19 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha Flow (ENG) 110 kr
Næste tid: Søn 2 Apr 11:00
Hatha Flow (ENG) 19 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha Flow 110 kr
Næste tid: Lør 1 Apr 11:00
Hatha Flow 19 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha 110 kr
18:15
Hatha 15 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Rishøj
Idrætscenter
Køge
Yoga Sal Lokale 5 300 kr
16:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.
17:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.
18:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.
19:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.
20:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.
21:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter.

Historik

DKK ,-

Min Profil

Log ud

Konto

Support
Luk

PlaceHolder

Spillere

Tilbage

Tilbage
delivered by
Tilbage
Tilbage

Køb

Kvittering

Sport Name

delivered by

Sport Name

Tilbage