Tilbage

Aktivitet

Tilbage
Konto

Køb

Annuller

Nyt Opslag

Slå op
Tilbage

Chat

Send
Hvilken klub er du medlem af?
Næste

Opsætning

Tillykke du er nu oprettet på
WANNATENNIS

Du kan nu komme igang med …

… at booke tennis aktiviteter

… og finde spillere at spille med.

Spørgsmål?
Så brug "Support" knappen

Færdig
Find venner, kolleger eller studiekammerater der også spiller tennis.
Forbind med Facebook
Vi poster IKKE noget til din facebook væg.
Skip
Hvad er dit tennis niveau?
Næste Skip
Ønsker du at få et tilbud om at blive medlem i en klub?
Ja, tak
Hvilken by bor du i?
Næste
Skip
Provider er medlem af Dansk Tennis Forbunds "PLAY AROUND" netværk.
Play Around !
Du kan derfor booke tennisbaner i andre klubber i netværket til halv pris. Kig efter "PLAY AROUND" aktiviteter.
Næste
Er du en medlem af en tennis klub i Danmark?
Ja, jeg er medlem Nej, jeg er ikke medlem Skip
Support

Sport Name

Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind
Fortryd

Sport Name

Samtaler

Vi har ikke mulighed for at finde din nuværende position. Tjek dine indstillinger og prøv igen. Prøv igen
Eller vælg by:
Fortsæt

Yoga

Support
Nær
TRI
YOGA KBH
København
TriYoga 130 kr
18:00
TriYoga 11 ledige pladser TriYoga er dybtvirkende, på både et fysisk, mentalt og emotionelt niveau. Hjælpemidler og en systematisk tilgang sikrer at også begyndere kan opleve ro, nærvær og velvære. Book en yogatime hos TriYoga her.
Hot
Yoga Copenhagen
København
Hot Hatha (All Levels) 175 kr
10:00
Hot Hatha (All Levels) 18 ledige pladser Book en Hot Hatha time her. Under en Hot Hatha klasse hos Hot Yoga Copenhagen kommer du ud i forskellige yogastillinger, der sammen med forskellige vejrtrækning teknikker, er med til at afgifte og give energi til din krop og dit sind. Klassen består af stående, balancerende, siddende og liggende arbejdsstillinger, og klassen er både dynamisk og statisk. Denne klasse tager 65 minutter og foregår i et lokale, der er opvarmet til 35 grader. Klassen henvender sig til alle niveauer. Instruktør: Marie-louise Harvey
19:00
Hot Hatha (All Levels) 19 ledige pladser Book en Hot Hatha time her. Under en Hot Hatha klasse hos Hot Yoga Copenhagen kommer du ud i forskellige yogastillinger, der sammen med forskellige vejrtrækning teknikker, er med til at afgifte og give energi til din krop og dit sind. Klassen består af stående, balancerende, siddende og liggende arbejdsstillinger, og klassen er både dynamisk og statisk. Denne klasse tager 65 minutter og foregår i et lokale, der er opvarmet til 35 grader. Klassen henvender sig til alle niveauer. Instruktør: Shahab Mirsadri
Hot Vinyasa (All Levels) 175 kr
17:00
Hot Vinyasa (All Levels) 17 ledige pladser Book en Vinyasa time hos Hot Yoga Copenhagen her. Vinyasa er en dynamisk og flow yoga klasse. En Hot Vinyasa klasse udføres i et 35 graders varmt rum hvor åndedrætsøvelser kombineres med yoga bevægelser. Grundtanken bag en Vinyasa klasse er at kroppen skal bevæge sig på et meditativ niveau. Denne time henvender sig til alle, der gerne vil prøve hot yoga. Instruktør: Brunella Antoni
Studio
Vesterbro
København
90 Minutes Bikram Hot Yoga 100 kr
17:30
90 Minutes Bikram Hot Yoga 21 ledige pladser Her kan du booke bikram yoga hos Studio Vesterbro. En yogatime varer 90 minutter og består af 26 forskellige øvelser i et lokale, der er opvarmet til 40 grader. Medbring vand, yogamåtte og to store håndklæder, så du har til både timen og badet efter. Du kan leje måtte og håndklæde i studiet. Beklædningen anbefales at være tætsiddende, let og åndbart, og du bør undgå løstsiddende tøj. Kvinder er oftest iklædt sportstop og tætsiddende shorts, mens mænd typisk er iklædt shorts eller badebukser. Det er vigtigt, at du har spist og drukket godt med vand i løbet af dagen, så du ikke er sulten eller tørstig inden du deltager i bikram yoga, men det er en god idé at holde igen med store måltider 2-3 timer inden start. Har du brug for hurtig energi, kan du spise en banan eller energibar inden timen starter. Instruktør: Elisabeth Bjurö
Yoga
i LagoCph
Nørrebro
Blid Yoga&Organs 70 kr
Næste tid: Tor 29 Jun 18:20
Blid Yoga&Organs 12 ledige pladser Book Blid Yoga&Organs hos LagoCph her.
Hatha Flow 70 kr
Næste tid: Fre 30 Jun 16:00
Hatha Flow 12 ledige pladser Book et Hatha Flow hold her. Dette yogahold er for dig, der vil have en forholdsvis rolig yogatime. Yogastillingerne holdes længe, men der er alligevel en kontinuitet hvor der skiftes mellem stillingerne i et elegant flow. BEMÆRK: Velegnet til nybegyndere.
Vinyasa Flow 70 kr
16:00
Vinyasa Flow 11 ledige pladser Book en times Vinyasa Flow her. Vinyasa Flow er en dynamisk form for yoga, der forbinder yogastillingerne med hinanden ved hjælp af åndedrættet. Alle kan deltage, men nybegyndere anbefales at starte med et af de hold, som anbefales til nybegyndere.
Blå
Himmel YOGA
Østerbro
Aerial Yoga (ENG) OBS: TIME 110 kr
Næste tid: Man 10 Jul 18:15
Aerial Yoga (ENG) OBS: TIME 10 ledige pladser Kaldes også Anti-Gravity yoga og Aero yoga og foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje, der hænger ca. 1 m. over gulvet. Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga. Bliver du i forvejen svimmel af yoga eller kan du ikke lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer. Tag venligst en t-shirt på der dækker armhulerne til Aerial og tag venligst smykker af, da de kan rive hul i stoffet.
Aerial Yoga OBS TID! 110 kr
Næste tid: Man 3 Jul 18:15
Aerial Yoga OBS TID! 9 ledige pladser Kaldes også Anti-Gravity yoga og Aero yoga og foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje, der hænger ca. 1 m. over gulvet. Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga. Bliver du i forvejen svimmel af yoga eller kan du ikke lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer. Tag venligst en t-shirt på der dækker armhulerne til Aerial og tag venligst smykker af, da de kan rive hul i stoffet.
Blid Hatha (OBS: TID) 110 kr
Næste tid: Tor 29 Jun 17:40
Blid Hatha (OBS: TID) 12 ledige pladser I denne time bliver der gået i dybden med de klassiske problemområder: skuldre, nakke og ryg og arbejder stille og roligt igennem de fleste liggende og siddende klassiske stillinger. Timen er indadvendt og har en meditaitiv indvirkning på sindet. Timen er bl. a. god hvis du har skader, er stresset, gravid, lige har født (og får baby passet), er helt ude af form eller bare har brug for at slappe af.
Blid Hatha 110 kr
Næste tid: Man 3 Jul 08:30
Blid Hatha 18 ledige pladser I denne time bliver der gået i dybden med de klassiske problemområder: skuldre, nakke og ryg og arbejder stille og roligt igennem de fleste liggende og siddende klassiske stillinger. Timen er indadvendt og har en meditaitiv indvirkning på sindet. Timen er bl. a. god hvis du har skader, er stresset, gravid, lige har født (og får baby passet), er helt ude af form eller bare har brug for at slappe af.
Hatha (ENG) 110 kr
Næste tid: Tor 29 Jun 19:15
Hatha (ENG) 16 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha Flow (ENG) 110 kr
Næste tid: Søn 9 Jul 11:00
Hatha Flow (ENG) 20 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha Flow 110 kr
Næste tid: Man 3 Jul 19:45
Hatha Flow 18 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha Flow 110 kr
Næste tid: Søn 2 Jul 11:00
Hatha Flow 19 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
Hatha 110 kr
08:30
Hatha 16 ledige pladser BEMÆRK: VELEGNET TIL NYBEGYNDERE. Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk.
NOR
- Nordic Health House
København
Balanced Flow 125 kr
Næste tid: Fre 30 Jun 14:00
Balanced Flow 33 ledige pladser En klasse med masser af bevægelse, hvor vægten ligger på et stærkt center i balance. Denne klasse er krydret med let musik, vejrtrækningsøvelser, mudras og forskellige relevante og spændende temaer. Niveau: For alle. Instruktør: Connie Gorming
Blid Hatha 125 kr
Næste tid: Fre 30 Jun 07:30
Blid Hatha 24 ledige pladser Tempoet er meget roligt på denne blide hatha klasse, men der arbejdes stadig med smidighed, styrke og stabilitet igennem en mindful tilgang. Klasserne starter langsomt med flere modificerede yogastillinger og små flows, bygger så langsomt op til de mest klassiske yogastillinger, og de afsluttes med flere siddende eller liggende stillinger. En klasse der læner sig lidt op af en ”less is more” tilgang og med intentionen om at starte dagen på den rigtige tone i krop og sind. Siddende meditation og pranayama (åndedrætsøvelser) kan indgå. Der afsluttes med afspænding. Instruktør: Louise Henriksen
Bowspring Basic 125 kr
Næste tid: Man 3 Jul 09:30
Bowspring Basic 22 ledige pladser En dynamisk træning baseret på grundlæggende færdigheder inden for Bowspring. Bowspring er en mind-body træningsform, der kombinerer mindful opmærksomhed og optimale bevægelsesmøntre. Gennem Bowspring udfordres og forbedres vores vanemæssige og ikke altid gode kropsholdning og hele kroppen tones. Bowspring har sit afsæt i yoga men dens dynamsiske form og alignment er er meget forskellig i forhold til moderne postural yoga. Niveau: For alle. Instruktør: Ditte Bykærholm Nielsen
Bowstorative and breath 125 kr
Næste tid: Man 3 Jul 11:00
Bowstorative and breath 35 ledige pladser Bowstorative er en invitation til at hvile uanstrengt og vågent i støttede restorative stillinger. Klassen har fokus på mindfuldt at softne og åbne kroppen samt at slippe unødige vanemæssige spændinger i krop, sind og hjerte. Med bowstorative restitueres rygsøjlens naturlige kurver og oplevelsen af kroppen som et sammenhængende hele. Sindet bliver mere klart og hjertet soft og åbent. Klassen indeholder, mindfulness, mindfuld gentle movement, restorative bowspring og arbejde med åndedræt. Instruktør: Ditte Bykærholm Nielsen
Hatha Yoga 125 kr
17:00
Hatha Yoga 31 ledige pladser Generelt en grundigt guidet all-round klasse, men med hovedfokus på at skabe masser af grounding. Indimellem bliver der leget med temaer inspireret af yogafilosofiens pointer set i et hverdagsperspektiv, men tema eller ej, vil klasserne alle have elementer af teknik, smidighed, balance, styrke og stabilitet igennem en vågen, mindful tilgang. Stillingerne udføres i et roligt tempo, der giver tid til at gå i dybden og være til stede, som sagtens kan give sved på panden men heldigvis også smil og måske endda grin. Siddende meditation og pranayama (åndedrætsøvelser) kan indgå. Der afsluttes med afspænding. Instruktør: Louise Henriksen
Movement 125 kr
Næste tid: Ons 5 Jul 18:30
Movement 35 ledige pladser På en Movement-klasse vil du primært blive eksponeret for bevægelser inspireret fra yoga, naturlige og funktionelle kravlemønstre og partnerøvelser fra blandt andet acroyoga og dans. I stedet for at følge én disciplin er klasserne en mangefarvet blanding med det formål at gøre dig til en alsidig og legefuld bevæger. Movement-klassen kræver ingen særlige forudsætninger udover din lyst til at blive udfordret. Instruktør: Jeppe Skovgaard
Vinyasa Yoga 125 kr
Næste tid: Tor 29 Jun 07:00
Vinyasa Yoga 33 ledige pladser A creative moving meditation with emphasis on the breath and transitions between each pose. Postures will be broken down into stages making the class accessible to any student looking to take their practice to the next level and deepen their awareness. We will mindfully push your strength and flexibility leaving you feel energised, connected and restored. Suitable for all levels. Class in English. Instruktør: Lea Sommer
Yin yoga 125 kr
Næste tid: Fre 30 Jun 15:30
Yin yoga 31 ledige pladser I Yin yoga er fokus på bindevævet. Man bliver ofte meget længere i stillingerne, end i de mere dynamiske "yang" yoga former. Det tager tid at komme ned gennem kroppens dybe lag og få afspændt bindevævsstrukturerne - et stort elastisk forbundet netværk, som strækker sig gennem hele kroppen. Yin yoga er for alle, men udfordringen ligger i at blive i en stilling længe nok, lade tyndekraften og åndedrættet gøre arbejdet, og tillade sig selv at glide med ind i strækket, og i alt det, det trækker med sig. Det kan være konfronterende, men der opstår ofte fine øjeblikke af ro, frihed og lethed i en Yin praksis. Niveau: For alle. Instruktør: Connie Gorming
Rishøj
Idrætscenter
Køge
Yoga Sal Lokale 5 300 kr
16:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.
17:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.
18:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.
19:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.
20:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.
21:00
Yoga Sal Lokale 5 Lej et lokale til yoga / dans i Rishøj Idrætscenter. For at få adgang fredag, lørdag og søndag skal du afhente en nøglebrik i Rishøj Idrætscenter på mandag til torsdag inden kl.20. Du skal gå ind af bagdøren - Du vil få info om dette, når du modtager nøglebrikken.

Historik

DKK ,-

Min Profil

Log ud

Konto

Support
Luk

PlaceHolder

Spillere

Tilbage

Tilbage
delivered by
Tilbage
Tilbage

Køb

Kvittering

Sport Name

delivered by

Sport Name

// %portalName%
Find sport in %portalName%
Find
Søg
Velkommen til %portalName% nye indrætsportal.
Her har du mulighed for at booke baner i %portalName%. Du har mulighed for at finde holdaktiviteter, lave dine egne aktiviter og meget mere. God forneøjelse.
  • Åbne foreningsaktiviteter
    Se flere aktiviteter
  • Book en bane
    Se flere baner
  • Find en klub
    Se flere clubs
Sportsgrene
Se baner, faciliteter og klubber i dit område Se faciliteter og ledige tider. Book og betal direkte igennem WannaSport.
Find klubber og foreninger der udbyder netop den sportsgren som du ønsker.
Gå til kortvisning Se aktiviteter
Tilbage

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din email adresse og klik på "Send email" hvorefter du vil modtage en email med information om hvordan du kan sætte en ny adgangskode.

Log ind
Ingen konto? Opret

Godkendt! Din adgangskode er blevet ændret.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.
Godkendt! Din adgangskode er blevet indstillet.

Klik her og du bliver logget ind automatisk.

Afvist! Prøv igen senere.